Vilniaus Kalėdų miestelis jau ruošiasi šventėms – prekybininkai kviečiami teikti paraiškas

  • Teksto dydis:

Tradicinis Vilniaus Kalėdų miestelis, be kurio neįsivaizduojama „Kalėdos sostinėje“ programa, jau skelbia atvirą kvietimą verslininkams dėl prekybos ir kviečia teikti paraiškas iki rugsėjo 12 d. (imtinai).

2022 m. prekyba Kalėdų miestelyje planuojama nuo lapkričio 26 d. iki 2023 m. sausio 8 d. Katedros aikštėje, nuo lapkričio 26 d. iki 2023 m. sausio 1 d. Vinco Kudirkos aikštėje ir Odminių skvere.

„Šventiniu laikotarpiu aplankyti kaip vieną įdomiausių kalėdinių krypčių Europoje pripažintą Vilnių turistus vilioja ne tik noras pamatyti legendinę, kasmet pasaulį įspūdingu įvaizdžiu stebinančią sostinės Kalėdų eglę – ypatingą nuotaiką miesto aikštėse bei skveruose kuria ir tradicinis Vilniaus Kalėdų miestelis. Tikimės, kad pasitinkant Vilniaus miesto jubiliejinius metus šių metų Kalėdų miestelis stebins išskirtiniu įvairių dovanų ir skanėstų asortimentu, išpildys net išrankiausių lankytojų kalėdinius norus“, – sako programos „Kalėdos sostinėje“ organizatoriaus Vilniaus kultūros centro direktorius Paulius Jurgutis.

Kaip ir kiekvienais metais, siekiant užtikrinti prekybos Kalėdų miestelyje įvairovę, originalumą, atitikti šventinio laikotarpio stilistiką ir lankytojų lūkesčius, iki šių metų rugsėjo 12 d. prekybininkai, galintys lankytojams pasiūlyti kokybiškų, originalių, išskirtinių produktų, prekių ir (ar) paslaugų, kviečiami teikti paraiškas.

Specialiai sudaryta atrankos komisija pasilieka teisę spręsti ir atrinkti tuos prekybininkus, kurie, jų manymu, atitinka šventinės žiemos prekybos koncepciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ožislovas

Ožislovas portretas
Idiotizmas. Kodėl Bažnyčios hierarchai a la Grušas tyli ? Tai siekit tą prekybinį marazmą su Naujaisiais metais, kam Kalėdas čia minit ?! Kūčios ir Kalėdos yra Kristaus gimimo diena, o ne turgaus ir banalių palinkėjimų metas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių