Vilniaus visuomenės sveikatos biuro darbuotojui patvirtintas koronavirusas

Vilniaus visuomenės sveikatos biuro (VVSB) darbuotojui šeštadienį patvirtintas koronavirusas, jis gydomas Santaros klinikose.

Vilniaus savivaldybės atstovė Ieva Dirmaitė sekmadienio naktį BNS sakė, kad apie koronavirusu užsikrėtusį darbuotoją pranešė jo artimieji.

„VVSB vadovė (Guoda Ropaitė-Beigė – BNS)  ką tik patikslino, kad su ja neseniai susisiekė vieno Vilniaus visuomenės sveikatos biuro darbuotojo artimieji – jie patvirtino apie nustatytą teigiamą COVID-19 atsakymą. Darbuotojas šiuo metu yra hospitalizuotas Santaros klinikose“, – sakė I. Dirmaitė

Pasak I. Dirmaitės, pirminiais duomenimis, užsikrėtęs darbuotojas neturėjo kontakto su kitais VVSB dirbančiais žmonėmis.

„Dabar turimomis žiniomis, kadangi biuro darbuotojai nuo kovo 14 dienos dirba nuotoliniu būdu, kontakto su VVSB kolegomis žmogus neturėjo“, – BNS teigė ji.

Savivaldybės atstovė sakė, kad užsikrėtusiojo šeimos nariai informuoti apie būtinas saviizoliacijos taisykles, paprašyta kreiptis ir į karštąją liniją dėl išsityrimo.

G. Ropaitės-Beigės teigimu, biuro pastaruoju metu vykdomos funkcijos (keleivių registravimas Vilniaus oro uoste, darbas mobiliuose punktuose ar viešojo transporto stotelėse) su patvirtintu atveju nėra susijusios.

 


Šiame straipsnyje: koronavirusasKoronavirusas LietuvojeSantaros klinikosCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacijavisuomenės sveikatos biuro darbuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių