Vilniuje daugiau kaip 2 tūkst. klientų buvo nutrūkęs elektros tiekimas

  • Teksto dydis:

Vilniuje sekmadienį apie pietus dėl elektros linijos gedimo elektros tiekimas buvo sutrikęs daugiau kaip 2 tūkst. klientų, po kelių valandų jis buvo atkurtas.

Bendrovė „Energijos skirstymo operatorius“ pranešė, kad dėl kabelio gedimų nuo 13 ar 14 val. Vilniaus Užupio, Antakalnio, Belmonto dalyse esantys virš 2 tūkst. ESO klientų liko be elektros.

„Apie 16.45 val. visiems ESO klientams, kuriems buvo nutrūkęs elektros tiekimas Vilniuje, jis buvo atkurtas pasitelkus elektros generatorių, o ESO inžinieriai toliau dirba šalindami elektros kabelio gedimus“, – sekmadienio vakarą pranešė ESO atstovas Tomas Kavaliauskas.

Jo teigimu, dedamos visos pastangos ir pasitelktos papildomos pajėgos, kad dar sekmadienį ESO klientams būtų užtikrintas nepertraukiamas elektros skirstymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmingas darbas internete

Sėkmingas darbas internete portretas
Lengvai dirbdamas ne visą darbo dieną internetu iš namų per passtarąsias 4 savaites gavau 25836 USD, nes lengvai dirbau namuose iš namų. Aš esu nuolatinis studentas, dirbu ne visą darbo dieną iš namų ir uždirbu daugiau pajamų. Aš lengvai kasdien dirbu nuo 3 iki 4 valandų. dieną laisvalaikiu. visi gali atlikti šį darbą ir uždirbti daugiau pajamų ne visą darbo dieną internete, tiesiog atidarykite šią nuorodą ir vykdykite instrukcijas ... .....................>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m

Lana Nowak

Lana Nowak portretas
Nоrite susіrasti mеrginą viеnai nаkčiai? Svеiki аtvykę - www.ujeb.se/lana22

Užpakalio koldūnai

Užpakalio koldūnai portretas
As tai va šyldausi dujeniu katylu o ne kaip jus ūbagai. Bet bl.. be eliektros jys neviaike.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių