Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje – laikini eismo ribojimai

2016-11-09 08:06
DMN inf.

Vilniaus savivaldybė informuoja, kad dėl archeologinių kasinėjimo darbų nuo lapkričio 9 iki gruodžio 7 d. laikinai bus apribotas naudojimasis automobilių stovėjimo aikštele Subačiaus ir Aušros Vartų gatvių sankryžoje.

Š. Mažeikos / Fotobanko nuotr.

Privažiavimai prie esamų objektų ir esamų rezervuotų transporto priemonių stovėjimo vietų bus užtikrinti.

Lapkričio 15-16 lapkričio 21-22 d. ties pastatu Savanorių pr. 212 dėl geležinkelio ir viaduko darbų nuo 23 val. iki 4 val. bus ribojamas eismas Savanorių pr. po minėtu geležinkelio viaduku. Lapkričio 17-19 dienomis laikinai bus apribotas eismas Algirdo gatvėje ties Algirdo g. 73 dėl požeminių komunikacijų darbų ir komunikacijų darbų. 

Lapkričio 12 d. (šeštadienį) dėl inžinierinių tinklų rekonstrukcijos darbų laikinai bus aptverta gatvės važiuojamoji dalis ir draudžiamas transporto eismas Pylimėlių gatve ties pastatu Nr. 21.

Darbų zoną bus galima apvažiuoti aplinkinėmis K. Semenavičiaus, V. Sezemano, Moliakalnio gatvėmis.

Privažiuoti prie Pylimėlio gatvės namų, nuo 1-ojo iki 19 -ojo, bus galima nuo Saulėtekio alėjos pusės, o privažiuoti prie Pylimėlio gatvės namų, nuo 21-ojo iki 33 -ojo, bus galima tik nuo Mileišiškių gatvės pusės.

Nuo lapkričio 15 iki lapkričio 22 d. bus apribotas transporto eismas ties Gedimino prospektas 47 dėl esančiose šuliniuose tvarkomų nuotekų ir keičiamų liukų bei vandentiekio įvadų į pastatą įrengimo darbų.

Vairuotojai prašomi būti atidūs, stebėti kelio ženklus ir laikytis Kelių eismo taisyklių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų