Vilniuje nusileido lėktuvai su lietuviais

Vilniaus oro uoste sekmadienio vakarą bei pirmadienio naktį nusileido lėktuvai su Lietuvos piliečiais iš Tenerifės, Frankfurto, Paryžiaus, Londono.

Apie 20.20 val. sulaukta lėktuvo iš Minsko su 116 keleivių – šiuo reisu iš Frankfurto ir Paryžiaus parskrido Lietuvos piliečiai, patys grįžti negalėję dėl koronaviruso pandemijos ir valstybių taikomų judėjimo ribojimų.

Specialus Lėktuvas, skridęs iš Ispanijai priklausančios Tenerifės salos per Varšuvą, nusileido 22.50 val., juo vyko 82 keleiviai.

00.55 val. Vilniuje nusileido ir specialus lėktuvas su 220-čia keleivių iš Londono.

Taip pat sekmadienį į Klaipėdą atplaukė keltai su Lietuvos piliečiais. Viename kelte iš Danijos daugiausiai buvo plukdomas krovininis transportas, tuo metu dviem laivais iš Vokietijos ir Švedijos atplaukė apie 200 keleivių su lengvaisiais automobiliais.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, atšaukti dauguma reguliarių skrydžių, todėl Vyriausybė bei šalies diplomatai organizuoja specialius reisus namo negalintiems grįžti lietuviams iš įvairių pasaulio vietų.

Visiems grįžusiesiems į Lietuvą privalomas 14 dienų karantinas, už jo pažeidimą gresia teisinė atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to ar

to ar portretas
juk jie visi ten arabai!!! ju ta salis randasi arabijoj!

Danguolė

Danguolė portretas
Na nieko sau lietuvaičiai, su savo komentarais, nei sarmatos, nei gėdos......Juk čia keliautojai grįžta kurie buvo keliones nusipirkę ir buvo gaila prarasti pinigus....Juk Sveikatos Ministras perspėjo, nerekomenduojama vykti, bet vistiek išvyko....Na va dabar veža jums tautiečiai tas lauktuves ir dar grįžę nesilaiko karantino....Ko liejat tulžį ant emigrantų? Neteko girdėti, kad grįžtų tie kurie dirba jau ne vienus metus....Grįžta studentai, grįžta kurie dirbo per Lietuvos firmas, buvo įsidarbinę užsienio valstybėse. Linkėjimai tiems ir toms kurios/ie šitaip dergiate kitus - PAŽIŪRĖKITE Į VEIDRODĮ, GAL ATSPINDYS KĄ NORS PASAKYS.

su valkatomis

su valkatomis portretas
valkatos tautybės neturi. Atskrido dar šimtai laisvo elgesio budulių.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių