Iš anapilin palydėto 15-mečio Mato šeimos – jautri padėkos žinutė

  • Teksto dydis:

Ieškoto ir Vilniuje, Neryje, rasto 15-mečio Mato šeima ir artimieji dėkoja padėjusiems ir užjautusiems. 

„Skausmas, liūdesys, neviltis, žemė, slystanti iš po kojų, – tai jausmai, aplankantys netekus artimojo. Skaudu, kai anapilin iškeliauja ligonis ar garbingą amžių nugyvenęs mylimas žmogus, bet dar skaudžiau, kai tai įvyksta netikėtai. Tuomet, rodos, viską, ką iki tol žinojai, pamiršai. Žinios, kurias kaupei, nes galbūt jų kažkada prireiks, išgaravo akimirksniu, nes niekaip netelpa galvoje, kad Marijos žemę paliko tau brangus žmogus. Žmogus, su kuriuo dar prieš porą savaičių kūrei planus, svajojai apie būsimas Kalėdas ar kitos vasaros atostogas. Bet gyvenimas turi savo planą ir jis, deja, su mumis nesitaria, kada ir ką pasikviesti į Amžinybę. Lygiai taip pat netikėtai ir be jokio plano atsisveikinti visiems laikams mūsų šeima į Dangaus Karalystę neseniai palydėjo labai mylimą sūnų Matą. Norime padėkoti visiems žmonėms, kurie padėjo mūsų šeimai išgyventi atsisveikinimo su mylimu sūnumi skausmą. Žinau, kad netekties valanda dabar virs dienomis ir mėnesiais, tačiau viliuosi, kad su jūsų pagalba taps šiek tiek lengviau... Netikėtai išėjus sūnui, nuoširdžiai dėkojame už pagalbą organizuojant laidotuves, paramą laidojimo metu draugams, artimiesiems, kolegoms, mano darbovietei „Tele2“ ir asmeniškai Petrui Masiuliui. Ypatingą padėką reiškiame Raudonojo Kryžiaus savanoriams ir Šaulių sąjungai, taip pat didėlė padėka Mykolo tėvams – Ievai Davidonienei ir Mindaugui Davidoniui, kurie labai prisėdėjo prie Mato paieškos“, – sekmadienio vakarą feisbuko grupėje „Mato paieška“ skelbė artimieji.

Žinau, kad netekties valanda dabar virs dienomis ir mėnesiais, tačiau viliuosi, kad su jūsų pagalba taps šiek tiek lengviau...

Didžiausia padėka, anot artimųjų, skiriama savanoriams, kurie prisidėjo prie Mato paieškos, siūlė pagalbą, neatlygintinas paiešką lengvinančias priemones, patys ėjo, plaukė, skraidė, kinologui su šunimi Ersa, kuri plaukė ieškoti Mato.

Taip pat dėkojama visiems giminaičiams, klasės draugams, šeimos draugams, kaimynams, pažįstamiems bei geros valios žmonėms už paguodos žodžius ir buvimą šalia šią sunkią valandą.

Kaip anksčiau skelbė šeima, atsisveikinimas su 15-mečiu prasidėjo penktadienį, o vaikinas amžino poilsio atgulė šeštadienį.

Primename, kad 15-mečio kūnas upėje, ties A. Goštauto gatve, rastas pirmadienį. Jis buvo užsikabinęs už sostinės centrinėje dalyje prišvartuotos baržos, kurioje įrengta kavinė.

Vaikino buvo ieškoma dvi savaites. Naktį, kai jis dingo, ant Šilo tilto buvo rasta jo kuprinė, todėl iškart buvo įtarta, kad nepilnametis galėjo atsidurti vandenyje ir žūti.

Ekspertai jau turi išankstinę išvadą dėl mirties priežasties. Manoma, kad jaunuolis mirė paskendęs.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, ekspertai dar pateiks patikslintas išvadas.


Šiame straipsnyje: 15 mečio paieškapaieškadingo 15 metisvaikino paieškarastas Neryjepagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių