Ant Vilniuje esančio paminklo žydų žudynių aukoms atminti užmesta ir padegta striukė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį pranešta, kad ant Vilniuje esančio paminklo masinių žydų žudynių aukoms Vilniuje užmesta ir padegta striukė.

Įvykio aplinkybės nustatinėjamos, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešo tyčiojimosi ir niekinimo dėl tautybės bei kurstymo diskriminuoti.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, apie įvykį pranešė patruliai, pamatę ant paminklo masinių žydų žudynių aukoms atminti sukrautus degančius skudurus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patriotas moksleivis.

Patriotas moksleivis.  portretas
Žydai, atstokite nuo partizanų. Generolas vėtra ir kiti partizanai jaunuoliai, mūsų didvyriai. Partizanai, kurie dauguma buvo daug jaunesni už mane, paaukojo savo gyvenima už Lietuvą ir žuvo. Nemažai partizanų, nkvd supūde lageriuose. O ka davė žydai? Tik nuolatinius kaltinimus dėl žydšaudžių. Ir skatino knyga mūsiškiai, kurioje buvo surašyti šmeižikiški pramanai. Reikia duoti tinkamą atkirtį visokiems zurofams, ir neleisti šmeižti mūsų didvyrių.

Anonimas

Anonimas portretas
Imkit zmones pagaliuka ir uzmuskit ta z....a :-)

ano

ano portretas
tegul pasistato video kamera ir nereikes kaltint musu tautieciu nes mes tiek teisiu neturim kiek tie amzinai skriaudziami ir dar su pretenzijom.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių