Apsimetėliai banko darbuotojai toliau siaučia: iš moters išviliojo beveik 16 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį į Vilniaus policiją kreipėsi moteris, iš kurios banko darbuotoju prisistatęs sukčius išviliojo 15,8 tūkst. eurų.

Kaip pranešė policijos departamentas, apsimetėlis banko darbuotojas moteriai paskambino penktadienį, 1963 metais gimusi nukentėjusioji į policiją kreipėsi šeštadienio rytą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Kuo tu taip pergyveni, tai tie pinigai ir liks palikuonims po mirties į kapą nenusineš.

Faktas

Faktas portretas
Kad tie senoliai turi pritaupe pinigų, tik gaila kokiu tikslu juos ten laiko jei dauguma senolių juk butus,namus turi išgyvenę. Ir dar nemažai jų po kelis NT objektus turi...beveik visi senoliai Lt pas mus konservatyvūs, niekur nekeliauja kaip vokiečiai senukai,nieko neremontuoja būsto, sėdi namuose,taupo, dirba sode ir gyvena kiti deprsijoj bute, kiti burbuliuoja dėl pensijų ir politikos, kiti džiaugiasi kad anūką pamato ar giminė aplanko...tad klausimas kam Lietuvos senoliui kaupti didelius pinigus,,,grabui grasesniam? Turtingas numirs visi džiaugsis paskui...geriau jau tuos pinigus vaikams skolai būstui padengti duotų kas turi, būstui duotų prisidėtų,pakeliauti su kokiu kruizu (be čia nerealu) pasikviestu anūkus dažnai į pramogų parkus,kavinės nusivesti, mini kelionę po Lt išpirktų, duotu anūkams ant mokslų ir pan...

Loni

Loni portretas
Vat, vat ir man mintis buvo iš kur tokie pinigai? Aaaa....palikimas, loterija ar giminės seime? Tinka paskutinis variantas puiku, kad atidavė ,,sąžiningai,, uždirbtus pinigus!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių