Automobilio variklio skyriuje aptikta 50 litrų naminukės: porelė – puikių aktorinių gabumų

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai Eišiškių seniūnijos Žemaitėlių kaimo prieigose sustabdė automobilį „Audi 80“. Šią transporto priemonę vairavęs vyras yra gerai žinomas policijai dėl nelegalaus alkoholio gamybos ir platinimo.

Kaip praneša policija,  57-erių automobilio vairuotojas yra vietos gyventojas. Jis važiavo kartu su sutuoktine. Puikių aktorinių sugebėjimų porelė nusistebėjo, kodėl yra stabdomi ir kodėl ketinama tikrinti jų automobilį. Vairuotojui, paspaudus po „Audi 80“ apdailos grotelėmis įrengtą specialų mygtuką, kurį žinojo tik jis pats, ir atidarius variklio dangtį, specialiai tam pritaikytoje ertmėje, buvo rasta 50 litrų naminės degtinės.

Pareigūnams tęsiant priemones, netoliese esančiame miško masyve, slėptuvėse po samanomis, buvo rasta dar 25 l naminės degtinės.

Abu sutuoktiniai yra puikiai žinoma pareigūnams – vyras kelis kartus trauktas baudžiamojon atsakomybėn už analogišką veiką. Prekeivis nelegaliu alkoholiu nebuvo ypatingai susikrimtęs dėl sulaikymo, neslėpė, jog neatsisakys savo nelegalaus verslo, o su juo negalės konkuruoti nei verslininkai, nei ūkininkai, nes jo gaminamos pelkėse ir miškuose naminės degtinės savikaina tesudaro 1,5 euro.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

saugumietis

saugumietis portretas
Nubausti dar ir už saugumo technikos reikalavimų nepaisymą.,nes tokiu degiu skysčiu polietileninėje taroje apkrauta mašina yra fakelas,galintis bet kuriuo metu užsidegti ir išsiliejusiu šnapsu padegti šalia esančius ar pravažiiuojančius kitus automobilius.

Gal \\\\\.../////

Gal  \\\\\...///// portretas
ruginukė?,duokit adresą.

tai

tai portretas
ar nepatogiau butu uzpildyt atsargini rata pilnau kad neteliuskuotu o is virsaus pratrint garstyciom ir nuvalyt suo neuzuo o rato nesvers svarstykliu jk farai nesivezioja o gal ????=0
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių