Pereiti į pagrindinį turinį

Maišiagaloje su vaikais žuvusios moters košmaras: sugyventinis anksčiau bandė ją nužudyti

2023-04-19 09:35
DMN inf.

Paaiškėjo, kad pirmadienį per avariją Maišiagaloje kartu su trim vaikais žuvusi jų mama prieš kelerius metus tik per stebuklą liko gyva. Teigiama, kad 2019-aisiais moters sugyventinis ir vaikų tėvas atsuko dujų balioną ir uždegė žiebtuvėlį. Po to name įvyko sprogimas.

Primename, kad sprogimas Vilniuje, Šilutės gatvėje, įvyko po konflikto. Per incidentą sugriuvo dalis namo. Tuomet 39-erių moteris apdegė veidą ir rankas. Gelbėtojai iš pastato išnešė ir 36-erių vyrą. Jis apdegė viršutinę kūno dalį.

Kaip rašoma portale delfi.lt, teisme moteris pasakojo, kad po įvykio ji ilgai buvo gydoma ligoninėje, paskui – sanatorijoje.

Nukentėjusioji neslėpė, kad sugyventinį ne kartą buvo išvariusi iš namų, nes šis girtavo. Ne išimtis – ir sprogimo diena. Vyras ir tądien grįžo neblaivus. Dėl to teko kviesti pareigūnus.

Moters sugyventinis atlieka laisvės atėmimo bausmę už sunkų sveikatos sutrikdymą. Tačiau, pasak delfi.lt, prokurorai siekė jį nuteisti dėl pasikėsinimo nužudyti.

Avarija, per kurią žuvo penki žmonės, tarp jų – ir trys nepilnamečiai, Vilniaus rajone, Maišiagaloje, įvyko balandžio 17 d. 7.16 val. skubiosios pagalbos tarnybų numeriu gautas pranešimas, kad Jauniūnų gatvėje, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis. Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis palindo po sunkvežimiu, šis nuo smūgio apvirto.

Žuvo 17-metis jaunuolis, 8-erių berniukas, ligoninės reanimacijoje vėliau mirė ir kartu važiavusi šešerių metų mergaitė. Taip pat žuvo 1980 metais gimusi moteris bei 1998 metais gimęs vyras, vairavęs „Audi“ automobilį. Vairuoti transporto priemonės jis neturėjo teisės.

Vilkiko vairuotojas, gimęs 1988 metais, buvo blaivus, jis paaiškino, kad lengvasis automobilis „Audi“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su juo vairuota transporto priemone. Jis irgi buvo pristatytas į ligoninę, po apžiūros išleistas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų