Baltarusis namo važiavo Rusijoje vogtu fordu

  • Teksto dydis:

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė, įtariama, Rusijoje pavogtą automobilį „Ford Mondeo”. Juo užsienietis važiavo į Baltarusiją.

Pirmadienio vakarą VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pasieniečiai tikrino iš Lietuvos per Medininkų kontrolės punktą į Baltarusiją vykusį automobilį „Ford Mondeo” baltarusiškais registracijos numeriais. 2012 m. pagamintą transporto priemonę vairavo tvarkingus kelionės dokumentus turėjęs 36-erių baltarusis.

Pasieniečiai nustatė, jog šio automobilio kaip, įtariama, vogto paiešką šių metų vasarį paskelbė Rusijos pareigūnai.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ir realizavimo pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 2 metų. Vairuotoją pasieniečiai apklausė kaip liudytoją ir po apklausos paleido. „Ford Mondeo” saugomas Vilniaus pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tvartelis kvepia

Tvartelis kvepia portretas
beraščio mėšlu.

Jotautas - „pažYstu" beraštį.

Jotautas - „pažYstu" beraštį. portretas
Mokytis niekad nevėlu. Jonuk, jei tai jau ir 68 metai, galima mokytis suaugusiųjų mokykloje, dar yra toks III universitetas senjorams, bet taip visą laiką rašinėti nebaigus pradinės - siaubas! Žodį „pažįstu" reikia rašyti su nosine, nes žinome žodį „pažinti", kaip ir „lenda - lįs", „kando-kąs".

ciudai-judai

ciudai-judai portretas
leiskite paklausti TU ne is to paties tvarto,juokiasi puodas kad katilas juodas,parodai savo supratinguma,su tavim viskas aisku,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių