BMW rėžėsi į prie parduotuvės stovintį „Opel“, kuriame buvo motina su dukra

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone šeštadienį automobilis rėžėsi į stovintį automobilį, kuriame tuo metu buvo motina su dukra. Pirminiais duomenimis, rimtai nukentėjusiųjų nėra, pranešė portalas delfi.lt.

Pasak jo, apie 18 val. 30 min. automobilis BMW, vairuojamas 2001 metais gimusio vyro, trenkėsi į šalikelėje, prie parduotuvės stovėjusį „Opel Antara“ markės automobilį ir nubloškė jį į gatvę. BMW atsitrenkė į betoninį stulpą.

„Opel“ automobilio vairuotojas incidento metu buvo laikinai pasišalinęs į parduotuvę.

Greitosios pagalbos medikai išvežė 1975 metais gimusią motiną su 2003 metais gimusia dukra apžiūrėti į ligoninę. Preliminariu vertinimu, jos nukentėjo nestipriai. BMW vairuotojas liko sveikas. 


Šiame straipsnyje: Vilniaus rajonasavarija LTBMWopelstovintis automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Čia kaip kas atkreipia dėmesį kad GALAS varomas tai jau problema.Problema kitur,galvoti reikia ne antru galu,daugelio BĘ MĘ VĘ vairuotojų galva antram gale,ir ta galva be smegenų,tai rezultatas visada aiškus.

ALGIS

ALGIS portretas
IR VĖL BMV , VISUS BMV VAIRUOTOJUS BŪTINA EGZANINUOTI IŠ NAUJO

Anonimas

Anonimas portretas
Visi visciukai ir vistytes nori greiciau tapti gaideliais ir vistelem,tam reikalui paspartinti reikia praeiti be me ve etapa su trenksmu,todel ir skubama tai padaryti,kuo didesnis trenksmas ir pasekmes tuo greiciau isirasoma i gaidzius ir vistas,tik gaila kad nuo to nukencia kiti,gal reiketu tam etapui praeiti,duoti visciukam ir vistelem vazineti tik stulpais apstatytais ir medziais apaugusiais keliais,kokius 2 metus,likusieji dar galintys vairuoti,gales buti isventinti i gaidelius ir visteles.Valio.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių