Po avarijos Vilniuje iš sunkvežimio išsiliejo degalai: eismas atnaujintas

Penktadienį prieš vidurdienį likvidavus teršalų išsiliejimo padarinius, Vilniuje, Tūkstantmečio gatvėje, atnaujintas eismas.

„Kelias pilnai atlaisvintas“, – BNS pranešė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Tūkstantmečio gatvėje iš vilkiko išsilieję į aplinką nepateko, degalai išsiliejo tik ant nelaidžios skysčiams kelio dangos, juos surinko atsakingos tarnybos, pranešė Aplinkos apsaugos departamentas (AAD) prie Aplinkos ministerijos.

Penktadienio ryte AAD Pranešimų priėmimo tarnyba buvo informuota, kad Tūkstantmečio gatvėje, kelyje oro uosto link, sunkiasvoris automobilis įvažiavo į kanalizacijos šulinį ir prakirto degalų baką.

Bake buvo 1 tona degalų.

Į įvykio vietą iškart atvyko Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, AAD Vilniaus aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnai ir bendrovės „Grinda“ darbuotojai.

Ugniagesių pajėgos iškart pradėjo bako užsandarinimo darbus, kad degalai nepatektų į gruntinius vandenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bus ne tik

Bus ne tik portretas
prakirstu baku,bet ir skaudesniu nelaimiu... "Genijai" juk ir lietaus kanalizacijos groteles daro vaziuojamoje dalyje,o ne gatviu borteliuose,kaip normalus pasaulis...

Rici

Rici portretas
Visas Vakarinis aplinkelis situose suliniuose.Koks debilas projektavo ,kad jie butu vaziuojamojoj dalyje,uzsieni niekur to nera.STEBUKLU SALIS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių