Pereiti į pagrindinį turinį

Dingus iš Vilniaus į Panevėžį važiavusiam vyrui šeima kreipėsi į žmones

2023-05-18 12:55
DMN inf.

Dingus iš Vilniaus į Panevėžį važiavusiam 26-erių Lukui Kosmauskui, ketvirtadienį vyro šeimos nariai pranešė organizuojantys paiešką atkarpoje Vilnius–Panevėžys.

Lukas Kosmauskas
Lukas Kosmauskas / Feisbuko nuotr.

Informacija apie vykdomus veiksmus L. Kosmausko artimieji dalijasi specialiai feisbuke sukurtoje, viešai prieinamoje grupėje „Luko paieška“.

„Kadangi informacijos apie galimą Luko buvimo vietą neturime, tikrinsime visas įmanomas vietas, kurios kels bet kokį įtarimą,  t. y. grioviai, nuokalnės ir pan. Prašome jūsų pagalbos, jei turite laisvą valandėlę, prisidedant prie paieškų. Taip pat važiuojantys keliu Vilnius–Panevėžys, atkreipkite dėmesį į kelkraščius, galbūt kas nors patrauks jūsų dėmesį ir kels įtarimų, būtinai pasidalinkite su mumis koordinatėmis. Dėkojame“, – rašoma socialiniame tinkle.

Primename, kad paskutinis pokalbis telefonu su dingusiu 26-erių vyru vyko gegužės  14 dieną, sekmadienį.

Pasak artimųjų, L. Kosmauskas vakare, apie 20-21 val., vyko iš Vilniaus į Panevėžį ir ryšys nutrūko. Jis vairavo „Mercedes-Benz“ markės C klasės baltą automobilį, pagamintą 2019 metais. Transporto priemonės veidrodėliai bei stogas – juodi, valstybiniai numeriai – MMG 511.

Dingusiojo požymiai: apie 1.75 cm., tamsios spalvos, trumpai kirpti plaukai ant kaktos kirpčiai, akys melsvos, su barzda, vidutinio kūno sudėjimo, išskirtinis požymis – ant dešinės kojos iš abiejų pusių yra didelė tatuiruotė nuo šlaunies žemiau kojos kelio sąnario. Paskutinį kartą buvo apsirengęs baltos spalvos marškinėliais ir trumpais šortais.

Jei pastebėjote šį 26-erių vyrą, pareigūnai prašo skambinti skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų