Šnipiškėse užsidegus polistirolui, liepsnos pasiekė ir angaro stogą: į dangų ritosi dūmų kamuoliai

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Vilniuje, Šnipiškių mikrorajone, pranešta apie užsiliepsnojusį polistirolą. Į dangų ritosi juodų dūmų kamuoliai.

Nelaimę užfiksavo Fabijoniškių mikrorajono gyventojai, socialiniame tinkle „Facebook“ pradėję dalytis įvykio nuotraukomis su prierašu: „Kaimynai dega“.

Pasak internautų, juodi dūmai į dangų ritosi netoli „Akropolio“.

Portalo žurnalistams susisiekus su Vilniaus apskrities ugniagesiais, jie sakė pranešimą apie gaisrą gavę birželio 7 d. 13.58 val.

Pirminiais duomenimis, informuota, kad Šnipiškėse, Žalgirio gatvėje, maždaug penkių metrų atstumu iki autoserviso, dega polistirolas.

Į nelaimės vietą buvo išsiųstos keturios ugniagesių autocisternos.

Degė atviroje teritorijoje sukrautas putplastis. Gaisro liepsnos pasiekė ir greta esantį angaro tipo autoserviso stogą. Pastato viduje buvo keltuvai, automobiliai.

Ugniagesiai stogą užgesino ir šiek tiek apardė. Ar buvo paveiktas viduje esantis turtas, kol kas nežinoma.

Gaisras lokalizuotas. Per nelaimę žmonės nenukentėjo. Pavojaus šalia esantiems gyvenamiesiems namams taip pat nėrą. Gaisro priežasties kol kas taip pat nežinoma, ją tirs inspektoriai. Tačiau ugniagesių darbų vadovas užsiminė, kad liepsnų židinys kilo nuo putplasčių, kurie sandėliuojami atviroje teritorijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žalias

Žalias portretas
Ar nebus tyčinis padegimas? Per dvi paras du gaisrai vienas šalia kito. Ir kaip putplastis pats stebuklingai užsiliepsnojo, vieta lengvai prieinama, nesaugoma? Ir kaip tuščia pavėsinė pati staiga ir stipriai įsiliepsnoja Durpių gatvėje? Aplink viską filmuoja nežinia iš kur atsiradęs dronas, skraidęs būtent ten dar prieš gaisrą. Sutapimas po sutapimo. Ar neatsirado koks slaptas padegėjas Šnipiškėse?

Anonimas

Anonimas portretas
o juk didzioji dalis apsiltintu namu putplasciu

kaip įdomu

kaip įdomu portretas
Šiaip jau šiuolaikinis putplastis neturėtų degti, tik lydytis. O kad prie Šimašiaus Vilniaus savivaldybė daugiau suinteresuota atminimo lentas laupyti ir pėsčiųjų perėjas vaivorykštinėmis juostomis dažyti, nei dirbti miestiečių gerovei, anokia naujiena. Aš net galiu pasakyti ką padarė Vilniaus savivaldybė su gyventojų skundu. Galbūt nepatikėsite, bet savivaldybė tą jūsų skundą, su visais jūsų duomenimis, persiuntė tam pačiam pažeidėjui. Čia jau nebent Juodoji Kreivalangė su STT galėtų kažką gero nuveikti, tačiau taipogi vargu ar bent pirštą pajudins.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių