Incidentas Vilniuje: įsiplieskusį vaikinų konfliktą teko tramdyti medikui

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Naujoje Vilnioje, gatvėje agresyviai nusiteikęs jaunuolis bando išprovokuoti muštynes ir elgiasi neadekvačiai.

Nors gatve važiavo ir automobiliai, ir viešojo transporto autobusas, tačiau visuomenė liko abejinga – spręsti vaikinų konflikto nesiryžo niekas.

Vaizdo įraše matyti, kaip vienas automobilis tiesiog aplenkia važiuojamojoje kelio dalyje konfliktuojančius vaikinus.

Tai, kas užfiksuota vėliau, išties nustebino. Vaizdo įraše matyti, kaip iš greitosios medicinos pagalbos (GMP) automobilio išlipa vairuotojas, prieina prie vieno iš vaikinų ir į akis jam papurškia ašarinių dujų. 

Tai iškart pažabojo agresyvųjį jaunuolį – šis užsidengė veidą ir krito ant žemės.

Portalo žurnalistams Vilniaus policijos atstovas teigė, kad pareigūnai į įvykio vietą atvykę nebuvo. Ar dėl šio jaunuolių incidento bus pradėtas tyrimas, atstovas sakė galėsiąs patikslinti pirmadienį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Kro

>Kro portretas
Vilnius? O jeeeeee, maniau koks baznytkaimis. Dar tokiu meningitu Vilniuje esama? Vai vai vai.

Mariakas

Mariakas portretas
Pagarba greitosios pagalbos vairuotojui, kad apgynė viriškį nuo debiloidų litvinų, karo atvejeis šį debiloidą būčiau nušoves,, ir man keista kiek žmonių matė šį įvykį ir niekas nesustojo su šiais krūtais automobileis pravažiuojantys vairuotojai, kad sudrausminti užpuoliką, šią tau ir lietuviai. Kokie lietuviai gaidžiai. O šitam greitosios pagalbos vairuotojui pagarba čia tai grynas lietuvis žavios jo veiksmais.

Saulius

Saulius portretas
Haha koks klounas užpuolikas, nesugeba įspirt šitiek laiko, tegul džiaugiasi, kad tik duju gavo, o tai jeigu nuo to didelio būtų atgal gavęs tai man atrodo būtų nebeatsikėles :DD Medikas šaunuolis
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių