Internautai ūžia: apvirtusio „Ford Mustang“ ant ratų pastatyti niekas nesivargino

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį netoli Vilniaus įvyko keturių automobilių avarija, kurios metu apvirto „Ford Mustang“ automobilis. Į įvykio vietą atskubėję techninės pagalbos darbuotojai sukėlė internautų pasipiktinimą – pastatyti transporto priemonės ant ratų nesivargino, ant automobilvežio jį stūmė taip, kaip rado.

Avarija Vilniaus pakraštyje Galvės gatvėje, važiuojant nuo Trakų į Vilnių, įvyko 11.15 val. Pranešta, kad susidūrė keturi automobiliai, informuoja portalas delfi.lt.

Vilkikas „Mercedes“ susidūrė su „Ford Mustang“ – šis apvirto aukštyn ratais. Šalia į mikroautobuso „Opel Movano“ galą atsitrenkė „Toyota Auris“.

Į įvykio vietą atskubėjo ir techninės pagalbos darbuotojai, tačiau jų elgesys sukėlė diskusijų audrą internete. Darbuotojai „Ford Mustang“ automobilį ne pastatė ant ratų, o stūmė apvirtusį tiesiai ant automobilvežio.

„Už ratų kabinti reikėjo ir gražiai traukti“, – patarimus žarstė Justinas.

„Žala padaryta mažesnė tempiant ją taip ant tralo, negu atverčiant“, – savo nuomonę išsakė Gediminas.

„Jo darbas pasikrauti,  o ne vartyti mašiną rankomis“, – šmaikštavo Pranas. 

Portalo žurnalistai susisiekė su bendrovės „Grinda“ atstovais, kurie, pasak internautų, ir dirbo įvykio vietoje.

„Noriu informuoti, kad bendrovė neteikia automobilių transportavimo iš avarijos vietų paslaugų. Mašinų valdytojai / savininkai tokiais atvejais kreipiasi ne į „Grindą“, bet į įmones, užsiimančias automobilių pervežimu, techninės pagalbos kelyje teikimu. Jei aplinkybės susiklosto taip, kad „Grindos“ vyrai dirba netoli vietos, kur įvyksta nelaimingas atsitikimas, o į tokią situaciją pakliuvęs žmogus prašo jų pagalbos, mūsų darbuotojai niekada neatsisako padėti. Na, o dėl transportavimo būdo pasirinkimo atsakymą Jums galėtų pateikti tik automobilio savininkas“, – situaciją komentavo rinkodaros ir komunikacijos skyriaus specialistė Vaida Daiginaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antoska

Antoska  portretas
Ką jūs čia kliedit jai masina ant stogo tai nereiškia kad ji nepatvarkoma, pirma žmonės kurie nenusimano apie automobilių tvarkymą galėtų apskritai susilaikyti nuo komentarų,

Anonimaa

Anonimaa portretas
Jis jo netvarkys. Tokios mašinos po virtimo nebėra saugios. Tad niekas ir nesivargina. Jei yra vertingų daiktų, juos pasiims, o visa kita į metalo laužą arba dalimis

Steps

Steps portretas
Rekėjo aplamai tą mustanga apmyšt ir padegt . Nusipirks gaidys kitą .
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių