Internetiniai sukčiai įgauna pagreitį: pastarosiomis dienomis vilniečiai prarado 15 tūkst. eurų

Vilniečiai toliau nukenčia nuo sukčių – pastarosiomis dienomis iš nuorodas neva iš bankų paspaudę žmonės prarado apie 15 tūkst. eurų.

Šeštadienį, po 9 val. Savanorių prospekte iš 60 m. vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 3 987 eurai.

Tuo pat metu Taikos gatvėje iš 41 m. vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 222 eurai.

Pirmadienį, apie 13.59 val. Smolensko gatvėje telefoniniai sukčiai prisistatę banko darbuotojais iš 25 m. vyro banko sąskaitos apgaule išviliojo 470 eurų.

Tą pačią dieną apie 17 val. Salaspilio gatvėje iš 36 m. vyro banko sąskaitos apgaule pasisavinti 2 193 eurai.

Vakare, apie 21 val., Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje iš 43 m. vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 3 334 eurai.

Apie 21.50 val. Vilniuje, Ožkinių Sodų trečiojoje gatvėje iš 57 m. moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinti 488 eurai.

Antradienį gauti du pranešimai apie Vilniuje dėl sukčiavimų pinigus praradusius žmones.

Ryte, apie 8.08 val. Pergalės gatvėje iš 53 m. vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinta 2 778 eurai.

Apie 13 val. Santariškių gatvėje iš 54 m. moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinta 1 600 eurų.

Policija dėl visų sukčiavimų pradėjo ikiteisminius tyrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PERSPĖJIMAS

PERSPĖJIMAS portretas
NEATIDARINĖKIT ŽINUTĖS KURIOS ADRESATAS " FEISBUK" JIE REIKALAUJA ATIDARYTI SEB BANKO SĄSKAITĄ....

senis

senis portretas
tuos sukčius išgaudyt galima greitai , bet kažkodėl policija su jais žaidžia .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių