Išaiškinta pogrindyje veikusi parduotuvė: lentynose – „Gucci“, „Hugo Boss“, „Prada“ klastotės

  • Teksto dydis:

Sostinės kriminalistai nustatė asmenis, kurie pogrindyje vykdė neteisėtą prekybą garsių prekių ženklų rūbais ir aksesuarais be jų savininko leidimo.

Kaip praneša policija, išaiškinti asmenys, išsinuomoję patalpas biurų pastate bei jas įrengę ir pritaikę prekybai, juose įkūrė „pogrindinę“ parduotuvę. Tyrimo metu nustatyta, kad prekybos vieta neturėjo jokių iškabų ir nuorodų, joje klientai galėjo apsilankyti tik pagal išankstinį susitarimą su prekybą vykdančiais asmenimis.

Parduotuvėje parduodami suklastoti drabužiai ir aksesuarai buvo pažymėti tokiais gerai žinomais vardais, kaip „Moncler“, „Gucci“, „Hugo Boss“, „Kenzo“, „Dolce Gabbana“, „Prada“, „Nike“, „Balenciaga“, „Disquared“, „Ralph Lauren“ ir kt.

Patalpose atlikus kratą, išimta daugiau nei 1 300 vienetų drabužių bei aksesuarų, neteisėtai pažymėtų svetimais prekių ženklais. Tiksli žala, padaryta prekių ženklų savininkams, bus nustatyta ikiteisminio tyrimo metu.

Neteisėtą prekybą vykdžiusiems vilniečiams gresia viešieji darbai arba bauda, laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kam trukdė?

Kam trukdė? portretas
Lt policija uoliai gina tuos, kurie net neprašo gaudyti padirbinėtojų...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių