Išsinuomoję automobilį, jaunuoliai nukniaukė sėdynes ir pakeitė jas suplyšusiomis

  • Teksto dydis:

Iš nuomoto automobilio sėdynes pasisavinę du jauni vyrai bus teisiami už turto pasisavinimą, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vasario 10 dieną į komisariatą dėl sukeistų priekinių automobilio „VW e-up“ sėdynių kreipėsi nuomos bendrovės „Spark“ darbuotojas. Jis, atvykęs prie nuomojamo automobilio pastebėjo, kad sukeistos priekinės sėdynės ir įtarė, kad tai galėjo padaryti paskutiniai nuomininkai. Įmonė patyrė 5767 eurų nuostolį.

Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Netrukus policijos pareigūnai išsiaiškino, kad du jauni vyrai, išsinuomoję įmonės „Spark“ automobilį ir išėmę priekines sėdynes, sukeitė jas su analogiško, tik senesnio modelio automobilio gerokai nutrintomis ir paplyšusiomis sėdynėmis. Po nuomos paliko automobilį aikštelėje, teigė, kad apie sukeistas sėdynes nieko nežino.

20-mečiams įtariamiesiems pareikšti įtarimai dėl turto pasisavinimo, paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Įtariamieji policijai nėra žinomi, jiems gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių