Įžūlumui nėra ribų: autobuse rūkiusi paauglė dūmus pūtė greta sėdėjusiai moteriai į veidą

  • Teksto dydis:

Sostinės viešajame transporte užfiksuotas vaizdas internautams atėmė žadą. Paauglė, autobuse rūkiusi elektroninę cigaretę, dūmus nusprendė pūsti greta jos sėdėjusiai moteriai tiesiai į veidą. „Gėda už tokį jaunimą!“ – kritikos strėlių negailėjo internautai.

Viešoje erdvėje šie vaizdai pasirodė savaitgalį. Tiesa, greta įrašo buvo patalpintas ir vaizdo įrašas, tačiau jis po kurio laiko buvo ištrintas.

Tačiau internautai buvo atkaklūs ir socialiniame tinkle „Facebook“ nekultūringai besielgiančių paauglių nuotraukomis dalijosi ne kartą.

Po iliustracijomis netruko pasipilti pasipiktinusių internautų komentarai.

„Jūs, jaunuoliai, nelabai šiais laikais suprantate išvis, kur jūs randatės. Jeigu jūs važinėjate viešuoju (transportu, – aut. past.), vadinasi ir turit elgtis taip, kaip pridera viešoje vietoje. Nesvarbu, kad jaučiatės labai suaugę, tačiau tokie toli gražu nesate. Ieškote patys problemų ant savo subinių, o paskui bėgsite po mamos ar tėčio sparnu, kai teks už viską prisiimti atsakomybę, o anksčiau ar vėliau teks. Taip elgtis yra paprasčiausiai nemandagu, neetiška, nekultūringa ir nebrandu. Gal jums ir atrodo šiuo metu, jog elgiatės be proto kietai ir afigienai, bet oj. Raudonuotumėte iš gėdos, jei kažkur išlįstu šitos foto po kokių 5-10 metų“, – rašė internautė Diana.

„Ne visi tokie“, – Dianai atsakė Nikoletė.

„Gėda už tokį jaunimą!“ – piktinosi Greta.

„Graudu žiūrėti, kur rytasi pasaulis ir kartu su juo jaunimas...“ – rašė Alina.

„Tikiuosi šis žmogus išaugs ir tai bus jaunystės-kvailystės pamoka“, – nuomone dalijosi Adomas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalo žurnalistams teigė, kad už tokius veiksmus asmenims gali grėsti atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 straipsnį (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas).

„Necenzūriniai žodžiai ar gestai viešose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų“, – vardijo policijos atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia

reikia portretas
sia kvaisa perduot pabegeliams tai patvarkys kad praeis visi norai.........

123

123 portretas
gaila manes ten nebuvo... oj butu...

Vyras

Vyras portretas
Miela Vilte dabar ismetes koki niekadeja is troleibuso pats prisidirbsi koses kuria ilgai teks srebti,cia turejo iniciatyva parodyt pats vairuotojas,sustabdes troleibusa ir iskvietes policija,
VISI KOMENTARAI 66

Galerijos

Daugiau straipsnių