Klaipėdos rajone girtas BMW vairuotojas partrenkė pėščiąją ir pabėgo (atnaujinta)

Girtas vyras, sėdęs prie automobilio vairo, partrenkė savo žmoną ir palikęs ją nuvažiavo. Policijai moteris nesiskundė, tačiau pareigūnams apie įvykį tapo žinoma, kaltininkas atsidūrė už grotų.

Sekmadienį, apie 22.30 Kalotėje gyvenanti 28 metų moteris išvedė šuniuką pasivaikščioti. Pakeliui ją partrenkė sutuoktinio vairuojamas automobilis BMW. Vairuotojas nesustojo pasidomėti, ar moteris sužeista sunkiai, ar jai reikia pagalbos. Policijos pareigūnų žodžiais tariant, jis iš įvykio vietos pasišalino.

Miško gatvėje partrenkta moteris išsikvietė medikus ir pateko į ligoninę.

Kaip įprasta, gydymo įstaigoje nukentėjusioji buvo klausinėjama, ne tik kada ir kur, bet ir kokiomis aplinkybėmis patyrė traumą.

Moteriai buvo sumuštas veidas, kūnas apibrozdintas. Ji papasakojo, kad gatvėje sužeidė sutuoktinio vairuojamas automobilis.

Nors pati auka policininkams vyro neskundė, pareigūnai patys atvažiavo į jos namus paklausinėti daugiau įvykio smulkmenų. Tada ir sužinojo, kad vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Netrukus šis įtarimas pasitvirtino, BMW 730 vairavęs 34 metų vyras grįžo mašina namo ir buvo paprašytas papūsti į alkoholio matuoklį. Prietaisas parodė 2,33 prom.

Toliau viskas vyko pagal įprastą scenarijų. Vyras buvo priverstas važiuoti su policijos pareigūnais į ligoninę, kur jam paimtas kraujo mėginys girtumui patikslinti, vėliau jis nugabentas į komisariatą uostamiesčio Kauno gatvėje. Čia vyras buvo blaivinamas, o kitą dieną turėjo paaiškinti įvykio aplinkybes.

Jo laukia dideli nemalonumai, nes jis ne tik vairavo apgirtęs, bet ir sukėlė avariją, kurioje nukentėjo žmogus, be to, iš įvykio vietos pabėgo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geritinklapiai.lt

geritinklapiai.lt portretas
Uždusint gal būtų kiek per daug, bet tokie turėtų sumokėt po kokį 100 eurų visiems pravažiuotų gatvių gyventojams už sukeltą pavojų, tada gal pagalvotų. ;)

Anonimas

Anonimas portretas
*pėSčiąją
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių