Krašto apsaugos ministerijoje – gaisras: sulaikytas padegimu įtariamas asmuo (papildyta)

Sekmadienio rytą kilo gaisras Krašto apsaugos ministerijoje (KAM).

Kaip Eltą informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Pajėgų valdymo valdybos Situacijų koordinavimo skyrius, 7.12 val. buvo gautas pranešimas, kad KAM suveikė priešgaisrinė signalizacija, pirmajame pastato aukšte buvo dūmų.

Nurodoma, kad atvykus ugniagesiams nustatyta, jog iš kiemo pusės degė nenaudojamos medinės įėjimo durys į pastatą. Pastarosios apdegė, deformavosi.

„Atvykus į įvykio vietą durys degė atvira liepsna, buvo uždūmintos patalpos. Kadangi ten, kaip rašoma, nenaudojamos medinės durys, nuo jų kažkiek tai deformavosi, apsilydė plastikinės dailylentės lubų. Sureaguota buvo, kadangi toks objektas neeilinis, penkios autocisternos, automobilis štabo išvyko, tačiau gan greitai pavyko užgesinti ir išvėdinti patalpas“, – BNS sakė PAGD atstovas.

PAGD informavo, kad 7.57 val. gaisras buvo likviduotas.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis Eltai patvirtino, kad pareigūnai sulaikė įtariamąjį gaisro sukėlimu. Ar šis asmuo anksčiau buvo žinomas policijai, R. Matonis pakomentuoti negalėjo.

R. Matonis portalui lrt.lt teigė, kad asmuo – lietuvis, gimęs 1984 metais. Taip pat pažymima, kad asmuo elgėsi neadekvačiai.

Gaisro priežastys nustatinėjamos, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Aš labiausiai bijau, kad tik lansbergių tvartelio-vilos nepadegtų, nes tai tikrai būtų smūgis į paširdžius...

Ko stebitės?

Ko stebitės? portretas
Tiek Rusijoje, tiek Ukrainoje nuolatos padeginėja voenkomatus. O mes, pagal konservatorius, juk taip pat kariaujame, todėl kodėl pas mus turėtų būti kitaip?

Lietuvė

Lietuvė portretas
Atvyko penkios cisternos,nes degė NE EILINIS PASTATAS.Ačiū dievui,jau ir pastatų gesinimas rūšiuojamas į eilinius ir ne eilinius,kaip ir Lietuva į pirmą ir antrą,žmonės į tikrus ir netikrus.....
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių