Kraupi avarija Vilniaus rajone: aiškėja, kad vairuotojas buvo blaivus

  • Teksto dydis:

Balandžio 17-osios rytą Maišiagaloje įvyko kraupi avarija, per kurią žuvo penki asmenys. Aiškėja, kad „Audi A4“ vairuotojas, kuris galimai ir sukėlė šią tragišką nelaimę, buvo blaivus. 

„Turimais ikiteisminio tyrimo duomenimis, vairuotojo kraujyje alkoholio nerasta. Kitų tyrimų išvadų dar laukiama“, – rašoma portalui kauno.diena.lt atsiųstame Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausiosios specialistės Gintarės Vitkauskaitės-Šatkauskienės atsakyme.

Kaip jau buvo skelbta, avariją, kaip įtariama, sukėlęs vairuotojas neturėjo teisės vairuoti.

Anot prokuratūros, surinkti ikiteisminio tyrimo duomenys rodo, kad „Audi A4“ vairavęs vyras praeityje ne kartą buvo baustas už transporto priemonės vairavimą neturint tam teisės.

 

Balandžio 17 dieną,  7.16 val., skubiosios pagalbos tarnybų numeriu gautas pranešimas, kad Maišiagalos miestelyje, Jauniūnų gatvėje, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis palindo po sunkvežimiu, šis nuo smūgio apvirto.

Per avariją žuvo penki asmenys, tarp jų – trys nepilnamečiai: 17-metis jaunuolis, 8-erių berniukas, ligoninės reanimacijoje vėliau mirė ir kartu važiavusi šešerių metų mergaitė.

Taip pat žuvo 1980 metais gimusi moteris bei 1998 metais gimęs vyras, vairavęs „Audi“ automobilį.

Vilkiko vairuotojas, gimęs 1988 metais, buvo blaivus, jis paaiškino, kad lengvasis automobilis „Audi“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su juo vairuota transporto priemone.

Jis irgi buvo pristatytas į ligoninę, po apžiūros išleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
nurasymai vyksta visose sferose itakojamos /populiac ijos/ reguliuotoju/ kai indisku principu homosapiens rusiuojamos i grupes nuo radzu iki sudru ir kt grupiu ka ir paplatino britu kolonizatoriai o z ydai pritaike visiems /gojams/ ===

Mrr

Mrr portretas
Taigi buvo liudininkai kuriuos ta Audele lenke.

??

?? portretas
Niekaip negaliu patikėti kad lengvasis, o ne sunkvežimis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Mechanika to nerodo. Čia bandoma nurašyti viską ant žuvusiųjų - kam kažką tirti, jei neturi smegenėlių, o tik interesus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių