Neįprastas reginys: BMW lėkė dviračių taku

  • Teksto dydis:

Feisbuko grupėje „Reidas TV“ paviešintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas neįprastas reginys. 

Sekmadienį paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip BMW markės automobilis lekia dviračių taku.

Vaizdo įrašas „Reidui TV“ buvo atsiųstas maždaug 10.50 val. Teigiama, kad šis vaizdas užfiksuotas Vilniuje. Internautai tvirtina, kad incidentas nufilmuotas S. Batoro gatvėje. 

„BMW ir yra BMW... Pasirodo, kad ir taip dar galima važiuoti“, – stebėjosi internautai.

„Teises atimti tokiam turistui. Nesugeba ženklų sužiūrėt, arba girtas važiuoja ir stotelės ieško“, – rašė kitas internautas.

Portalui susisiekus su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove, ši tikino, kad šiandien nuo 8 valandos ryto apie šį įvykį nebuvo pranešta.


„Reidas TV“ „Facebook“ vaizdo įrašas.

Už tokį elgesį vairuotojui numatyta atsakomybė Administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnyje.

Kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas, vairuotojų pareigų pėstiesiems nevykdymas, važiavimas šaligatviu, veja ar pėsčiųjų (dviračių) taku, Kelių eismo taisyklėse nustatytos įspėjamųjų signalų naudojimo tvarkos pažeidimas, apsisukimas pėsčiųjų perėjose, tuneliuose, ant tiltų, estakadų, viadukų ir po jais, tolimųjų šviesų neperjungimas į artimąsias šviesas tamsoje likus iki atvažiuojančios priešpriešais transporto priemonės mažiau kaip 150 metrų, reikalavimo važiuoti kuo arčiau dešiniojo važiuojamosios dalies krašto nesilaikymas, eismo tvarkos automagistralėse ir greitkeliuose, žmonių vežimo taisyklių pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo 30 iki 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raeivis

Raeivis portretas
Naujas įklotas naujas scenarijus iš autobusų stotelės į dviračio taką paredėjąs.

Aurimas

Aurimas portretas
Kodėl vėl "stumiama" ant BMW, komentatoriai, jums nebūna, kad nepastebit ženklo? Aš jau bmw vairuotojams siūlyčiau duoti į teismą komentatorius už bmw vairuotojų šmeižima. Ten kelias tikrai atrodo, kaip normalus, ar yra kelio žymėjimas? O matėt straipsnį "AVARIJA NETOLI KRYŽKALNIO: TIK PER STEBUKLĄ NENUKENTĖJO ŽMONĖS 2021-03-20 17:27" ten ne BMW siūlyčiau atkreipti dėmesį... Taip, Kad ne vien bmw daro nesąmones kelyje. Būkim tolerantiški ir supratingi... Ne vien bmw vairuotojai blogi... Ir patys blogiausi...

Algis

Algis portretas
BMW ne bmw, gal susipainiojo, iš foto atrodo kelias, užsiziopsojas ir aš gal pasukčiau (nevietinis) . O yra ant kelio periodinis žymėjimas primenantis, kad tai dviračių, pėsčiųjų takas? Jei Yra, tada nedovanotinas nusižengimas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių