Policija pradėjo tyrimą dėl parduotuvės tualete vyrą talžiusio apsaugininko veiksmų

  • Teksto dydis:

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagyste įtartą vyrą sumušusio apsauginio veiksmų.

„Vyrą sulaikė apsaugos darbuotojas ir panaudojo prieš jį jėgą, smurtą. Pats vyras pareiškimo nerašė, bet pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl savavaldžiavimo, todėl pareiškimas nebūtinas“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Pagal Baudžiamąjį kodeksą, už tai apsaugos darbuotojui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Be kita ko, vyrui dėl vagystės surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Incidentas įvyko praėjusios savaitės penktadienį Vilniuje, Mindaugo gatvėje esančioje parduotuvėje „Iki“. Smurtaujantį apsaugininką nufilmavo pirkėjas ir vaizdo įrašu pasidalijo socialiniuose tinkluose.

 

 

Kaip BNS informavo saugos bendrovės GRIFS AG Saugos tarnybos rinkodaros vadovė Rūta Juodeikė, dėl apsaugininko veiksmų taip pat pradėtas vidinis patikrinimas, jis nušalintas nuo darbo.

„Apsaugininkas bus nušalintas nuo darbo tol, kol baigsis tyrimas“, – sakė ji.

Kaip savaitgalį išplatintame pranešime teigė „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, prekybos tinklas atsiprašo „nukentėjusiojo ir visų pirkėjų dėl mūsų partnerių veiksmų“.

„Tokių situacijų netoleruojame, todėl peržiūrėsime procedūras, kad jos ateityje daugiau niekada nepasikartotų. Taip pat aptarsime ir savo bendradarbiavimą su pačia saugos tarnyba“, – teigė prekybos tinklo atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nausėdas

Nausėdas portretas
Puikiai žinau kasininkę iš MAXIMOS, kuri atvirai apgaudinėjo (apvoginėjo) pirkėjus. Galų gale ją tyliai iš MAXIMOS atleido ir dabar ji darbuojasi kasininke LIDL parduotuvėje . Tai Vilniuje Tuskulėnų gatvėje o LIDL kitoje gatvės pusėje

Ū

Ū portretas
Apie 70 % iš parduotuvių vagia patys APSAUGINIAI ir pardavėjai. Tai nustatytas faktas. Kažkokie varguoliai iš gatvės sugeba pavogti tik 30 %

as

as portretas
Tai kad neretai ir apsauginiai vagiliauja. Tik nera kam juos talzyti lazdomis . Tyliai atleidzia is darbo ir tiekziniu. Argi eis darbingas , sveikas vyras dirbti uz minimalke ? ...nezinodamas, kad visada gales "| prisidurti" ?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių