Pareigūnai taborą krėtė su šunimis: areštinėje atsidūrė narkotikų prekeivis

  • Teksto dydis:

Sostinės policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė narkotikų platintoją, o kratų metu aptiko narkotinių medžiagų, pinigų, įtariama įgytų nusikalstamu būdu.

Gegužės 26 d. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai netikėtai vėl „apsilankė“ tabore, šįkart taip vadinamame Rodūnios – pasitelkę tarnybinį šunį, čia atliko kratas. Nors „viršutinis“ ir „žemutinis“ taboras skaičiuoja paskutines savo gyvavimo valandas, Rodūnios taboras dar tebegyvuoja.

Viename iš nelegaliai pastatyto namo teritorijoje, tarp žolių, rastas paslėptas plastmasinis indas, kuriame buvo 170 folijos lankstinukų su milteliais, įtariama, narkotine medžiaga. Atlikus asmens kratas pas moteris, tarp apatinių drabužių, rasta 1 150 eurų, namuose ‒ dar 1 764 eurai, įtariama, įgytų nusikalstamu būdu, t. y. už prekybą narkotinėmis medžiagomis. Kratos metu taip pat rasta ir paimta priemonės narkotinėms medžiagos sverti bei fasuoti.

Areštinėje atsidūrė penkiasdešimt penkerių metų vyras. Jis policijai gerai žinomas, ne kartą teistas už prekybą narkotinėmis medžiagomis.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu

Įdomu portretas
Kada ims tikrinti teisėjų, prokurorų, prakutusių meikų, profesūros ir jų vaikų, anūkų rezidencijas? Kažkodėl net nepranešama, kad aptiko, pavyzdžiui, kokaino pas teisėjos sūnų ar nustatė, kad profesoriaus anūkas prekiavo sintetiniais narkotikais?

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Pradėjo krėst,kai jau beveik nieko neliko.---Kaip sakoma,nuspirko dantų šepetuką,kai paskutinis dantis iškrito.Kur buvot anksčiau kai viskas klestėjo ??????????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių