Pereiti į pagrindinį turinį

Pirmąją Naujųjų metų parą sostinės policijos pareigūnams iškvietimų netrūko

2014-01-02 12:49
DMN inf.
Š.Mažeikos / BFL nuotr.

Pirmą 2014-ųjų metų dieną Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnams darbo nestigo. Per parą buvo užregistruoti 38 pranešimai. Pirmąją šių metų dieną pradėti penki ikiteisminiai tyrimai, iš kurių du - dėl sveikatos sutrikdymo, du - dėl smurto artimoje aplinkoje bei vienas dėl grasinimo.

Policijoje buvo gauta per 10 pranešimų apie keliamą triukšmą. Dažniausiai buvo skundžiamasi dėl besivaidijančių kaimynų ir garsiai klausomos muzikos. Apie 1 val. 40 min. kaimynai pranešė, kad girdi kaimyniniame bute triukšmą - mušama moteris, verkia vaikai. Policijai nuvykus nurodytu adresu visuose butuose buvo ramu. Paskutinis nusiskundimas dėl garsiai leidžiamos muzikos gautas 5 val. 50 min. Pareigūnams teko važiuoti raminti mušeikų. Į įvykius nuvykę policijos pareigūnai suvaldė situaciją, viešosios tvarkos pažeidėjams buvo surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai. Pareigūnams teko raminti ir įsiplieskusius konfliktus šeimose. 

Viešąją tvarką mieste užtikrino trys patrulių ekipažai. Artėjant vidurnakčiui vienas ekipažas tvarką prižiūrėjo miesto centre, prie eglės, du ekipažai buvo išvykę ant Graužiečių kalno, kur gausiai susirenka miestelėnai pasigrožėti švenčiančio miesto fejerverkais. Pažeidimų nebuvo nustatyta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų