Pereiti į pagrindinį turinį

Po incidento namuose L. Paksienė atsisako rašyti pareiškimą dėl smurto

2020-04-19 10:05
DMN inf.

Šeštadienį į Rolando ir Laimos Paksų namus Antakalnyje lėkus sostinės pareigūnams, kai buvo pranešta apie triukšmaujantį neblaivų sutuoktinį, prieštaringai vertinamo politiko žmona pareiškimo nerašo, todėl ikiteisminis tyrimas dėl įvykio pradėtas nebus.

R. ir L. Paksai
R. ir L. Paksai / A. Ufarto / Fotobanko nuotr.

Kaip sekmadienį portalo žurnalistams sakė Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis, ikiteisminis tyrimas nebus pradėtas, nes nenustatyta, jog pranešimo dieną būtų smurtauta.

Pasak pašnekovo, L. Paksienė rašyti pareiškimą savo sutuoktinio atžvilgiu atsisako, tačiau esą, jei būtų nustatyta, jog įvykio metu buvo naudotas smurtas, ikiteisminis tyrimas būtų pradėtas ir be pareiškimo.

Paklaustas, ar yra terminas, per kurį politiko žmona galėtų apsigalvoti ir pateikti pareiškimą, R. Matonis teigė, jog tai įvykti gali per tris dienas. Po trijų dienų pareigūnai dar kartą vyks į iškvietimo vietą pasitiksinti dar kartą, ar smurto tikrai nebuvo. Jei pastaroji aplinkybė nebus patvirtinta, pareigūnų turima medžiaga tiesiog bus nurašyta.

Priminus apie tai, kad R. Paksas po iškvietimo buvo išvežtas į gydymo įstaigą nors, kaip teigta, jokių fizinių sužalojimų politikui ir nekonstatuota, bei pasiteiravus, ar jis ligoninėje yra iki šiol, Policijos departamento atstovas sakė nei apie žinomo vyro sveikatos būklę, nei apie jo gydymą daugiau duomenų ne turintis.

Greitąją medicinos pagalbą ir pareigūnus L. Paksienė kvietė balandžio 18 d. 15.55 val. Pirminiais duomenimis, moteris nenukentėjo, tik, tikėtina, išsigando neadekvataus neblaivaus sutuoktinio elgesio. 

Atvykus pareigūnams, R. Pakso girtumas nebuvo tikrintas.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų