Po viaduku rasti du maišai vogtų automobilių žibintų (gal pasigedote?)

  • Teksto dydis:

Policija informuoja, jog netoli Trakų rasti galimai vogti automobilių žibintai, policija prašo atsiliepti nukentėjusius ar ką nors žinančius apie rastų žibintų kilmę žmones.

Rugsėjo 3 d. apie 15 val. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad važiuojant nuo Trakų Vilniaus link, priešais geležinkelį po viaduku, rasta du dideli maišai su skirtingų automobilių markių žibintais. Nurodytoje vietoje Trakų policijos pareigūnai paėmė 13 galimai vogtų skirtingų priekinių ir galinių automobilių žibintų.

2020 m. Trakų rajone nebuvo registruota panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl pareigūnai prašo piliečių, ką nors žinančių apie pateiktų žibintų kilmę ar priklausomybę, ar padarytą konkrečią nusikalstamą veiką, kreiptis į Trakų rajono policijos komisariato vyresnįjį tyrėją Deividą Černių, tel. 8 700 65444 arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Albinas Kazlauskas

Albinas Kazlauskas portretas
Jau isnikusios masinos kuriom tiktu sitos lempos. Rado siuksliu kalna ir kriminalas. Nedarykit gesos pareigunai. Geriau eikit dirbti,kas priklauso...!!!

ei:

ei: portretas
Gal hondos civik yra ?

Nu jo

Nu jo portretas
Lempos tai rimtos, kad net išmesti po tiltu nepatingėjo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių