Pereiti į pagrindinį turinį

Paviešino vaizdo įrašą, kaip pėsčiųjų perėjoje mikroautobusas partrenkė paauglę

2023-11-06 15:17
DMN inf.

Skaudžių nelaimių keliuose galima išvengti, jei kiekvienas eismo dalyvis mokėtų Kelių eismo taisykles ir laikytųsi jų reikalavimų.

Policijos vaizdo įrašo stop kadras

Policijos duomenimis, spalio 26-osios rytą Šalčininkų rajone, Eišiškių miestelyje, Vilniaus ir Mickevičiaus gatvių sankryžoje, automobilio „VW“ 54-erių vairuotojas, sukdamas į kairę, nepraleido ir sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusią 17-metę. Vairuotojas paaiškino, kad per pėsčiųjų perėją ėjusios pėsčiosios nepastebėjo.

Kelių eismo konvencijos 7 straipsnio 3 dalyje yra nurodyta, kad vairuotojai turi būti ypač atidūs labiausiai pažeidžiamiems eismo dalyviams, tokiems kaip pėstieji ir dviratininkai, ypač vaikams, pagyvenusio amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems.

Dar viena nelaimė įvyko rugpjūčio 26 dieną Šalčininkuose. Tąkart žuvo mažametis. Vilniaus ir Nepriklausomybės gatvių reguliuojamoje sankryžoje 38-erių automobilio BMW vairuotojas, sukdamas į kairę, nepraleido pėsčiųjų perėja per leidžiamą žalios spalvos šviesoforo signalą einančių mažamečių vaikų. 10 metų berniukas nuo patirtų sužalojimų žuvo.

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai prašo visų eismo dalyvių, o ypač vairuotojų, būti ypatingai dėmesingais sankryžose ir pėsčiųjų perėjose, laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų.

 

 

Tapote įvykio liudininku, užfiksavote įvykį? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų