Pereiti į pagrindinį turinį

Policija prašo atpažinti jaunuolį, galimai padariusį nusikalstamą veiką

2019-12-16 18:50
DMN inf.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Gruodžio 2 d. apie 21 val. 25 min. Vilniuje, Sausio 13-osios g., prie parduotuvės  „Lidl“, tyrimo metu nenustatytas jaunuolis mėtė sniego gniūžtes į viešojo transporto stotelėje stovinčią merginą (gimusią 1999 m.).  Nepataikęs jis priėjo nukentėjusiajai iš nugaros ir kartą kumščiu sudavė į galvą.

Pareigūnai nustatė, kad šią nusikalstamą veiką galimai padaręs jaunuolis pėsčiomis ėjo nuo Karoliniškėse esančios parduotuvės „Norfa“ požeminės perėjos link.

Vaizdo įraše užfiksuotas jaunuolis yra apie 175 cm ūgio, apie 18-30 m. amžiaus, vidutinio kūno  sudėjimo. Vilkėjo mėlyną striukę su gobtuvu, mūvėjo tamsias kelnes, avėjo rudos spalvos „Timberlake“ tipo batus, ant nugaros buvo užsidėjęs tamsią galimai sportinę kuprinę su raudona kišenėle. Jaunuolis kalbėjo su akcentu.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos. Asmenis, ką nors žinančius apie šio įvykio aplinkybes ar atpažinus nusikalstamą veiką galimai padariusį jaunuolį, prašoma susisiekti su Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Tomu Jankausku, tel. 8 602 20699, el. p. [email protected] arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų