Policija prašo padėti rasti vyrą, demonstravusį nepagarbą ir trenkusį žmogui į veidą

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Policijos duomenimis, spalio 22 d., apie 23 val. Vilniuje, Viršuliškių gatvėje, prie baro, viešoje vietoje, apie 30 metų vyras demonstravo nepagarbą aplinkiniams.

Jis kitų žmonių akivaizdoje sudavė kumščiu 29-erių vyrui į veido sritį, taip sukeldamas pastarajam fizinį skausmą, bei sutrikdė viešąją rimtį ir tvarką.

Tyrimo metu buvo gauta asmens, galimai padariusio šią nusikalstamą veiką, nuotrauka.

Sostinės policija pašo visuomenės pagalbos atpažįstant nuotraukoje užfiksuotą vyrą. Asmenis, atpažinusius šį vyrą ar turinčius kitos vertingos informacijos, galinčios padėti tyrimui, pareigūnai prašo apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Laurą Dajorę, mob. 8 693 97541, (8 5) 271 6484, el. paštu laura.dajore@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man tai jis

Man tai jis portretas
Grynai mamos vaikelis.. niu o bylą gali užsidirbti pranešėjęs? Kas garantuos kad jo nenuteis kaip šmeižiko? Jei Jonas pasirodys visai ne Jonas? Jei teismuose iš 1 miliono lieka tik 100. Kaip šuleriai tikri. Purma- teismų nėra LT. Nes jie turi atstovauti teisingumui. O jie atstovauja šulerizmui, melui, pakišinėjimui nekaltų žmonių jiems kaip chobis. Tai NUOMONĖ.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Šventes, treninguoti buduliai grįsta namo…

Praneškit , ne miške gyvena

Praneškit , ne miške gyvena portretas
Kol neatsiras aplinkui vyrų kurie drauge smogs buduliui atgal.. tol siautės
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių