Pereiti į pagrindinį turinį

Policijai įkliuvo Ūkio ministerijos darbuotoją apvogęs vyras

2015-01-15 10:13
BNS inf.
Policijos departamento nuotr.

Antradienį Vilniaus policija sulaikė vyrą, kuris įtariamas iš Ūkio ministerijos darbuotojos kabineto pavogęs mobilųjį telefoną.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 16.40 val. Gedimino prospekte policija pastebėjo 1983 metais gimusį vilnietį A.P., kuris pareigūnams žinomas kaip asmuo, linkęs daryti vagystes iš įstaigų ir organizacijų dienos metu.

Pareigūnams sukėlė įtarimų tai, kad šis vyras užėjo į Ūkio ministerijos pastatą ir po pusvalandžio išėjo bei labai greitai nuėjo Pamėnkalnio gatvės link. Pareigūnai nutarė patikrinti šį nusikalsti linkusį asmenį ir neapsiriko – A.P. su savimi turėjo išmanųjį telefoną LG, kuriame užfiksuotų kontaktinių duomenų jis negalėjo paaiškinti.

Vėliau, supratęs, kad įkliuvo, vyras prisipažino, kad telefoną pavogė iš antrame ar trečiame aukšte Ūkio ministerijoje esančio kabineto.

Įtariamasis buvo pristatytas į teritorinį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, o telefonas grąžintas teisėtai savininkei.

Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl prašo piliečių, nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų