Policijos patikros poste Vilniaus prieigose sulaikytas asmuo su narkotikais

Policija patikros postuose Vilniaus prieigose penktadienį nustatė 14 administracinių nusižengimų, taip pat sulaikytas vienas asmuo su narkotikais.

Kaip BNS informavo Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja, pareigūnai viename iš sostinės patikros postų sustabdė transporto priemonę, kurios vairuotojas turėjo galimai narkotinės medžiagos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dėl narkotinių medžiagų laikymo.

Patikros postuose taip pat nustatyta 14 administracinių nusižengimų už KET pažeidimus – dėl saugos diržų nesegėjimo, kelių vairuotojų transporto priemonės neturėjo galiojančios techninės apžiūros, nebuvo apdraustos privalomuoju draudimu.

Kaip skelbta anksčiau, Šeimų sąjūdžio renginyje Katedros aikštėje buvo sulaikyti du asmenys, vienas jų turėjo pirotechnikos gaminių. Asmenys pristatyti į komisariatą tapatybės nustatymui.

Vilniaus miesto savivaldybė leidimą renginiui Katedros aikštėje davė nuo 10.30 iki 16 valandos. Renginio organizatoriai kvietė dalyvius laikytis įstatymų ir protestuoti taikiai. Vilniaus policijos vadovas įspėjo renginio organizatorius laikytis nustatyto renginio laiko.

Katedros aikštės prieigose, prie Vyriausybės, Seimo ir kitose vietose Gedimino prospekte penktadienį budi keliolika policijos ekipažų, dalis Gedimino prospekto atkarpų uždaryta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių