Policininkų įtarimai pasitvirtino: vyras dviratį pavogė

  • Teksto dydis:

Sostinės pareigūnams įkliuvo dviračių vagis. Prašo atsiliepti ir kitus nukentėjusius, informavo Vilniaus policija.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos neuniformuoti pareigūnai dirbdami Vilniuje pagal  organizuotą policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo, sulaiko ir kitus nusikaltimus viešosiose vietose darančius asmenis.

Spalio 24 d. apie 12.00 val. neuniformuoti pareigūnai Vilniaus autobusų stoties rajone pastebėjo asmenį, kuris su savimi tempė dviratį. Asmuo sukėlė profesionalių pareigūnų įtarimą, todėl buvo nutarta jį patikrinti. Pareigūnai neapsiriko – jau po kelių minučių bendravimo su piliečiu tapo aišku, kad dviratis buvo pavogtas Savanorių prospekte.

Sulaikytas 35 metų ankščiau teistas vilnietis su dviračiu pristatytas į policijos komisariatą. Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo padarė ir daugiau panašių nusikaltimų kituose Vilniaus miesto rajonuose. Piliečius, nukentėjusius nuo šio asmens ar turinčius duomenų apie jo nusikalstamą veiką, prašome kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271 6053.

Kadangi dviračių vagysčių sezonas dar nesibaigė, todėl Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atkreipia piliečių dėmesį dėl tinkamos dviračių apsaugos pasirinkimo. Plačiai paplitusios troselinės dviračio rakinimo spynos labai lengvai ir greitai įveikiamos, todėl vertėtų pasirinkti arba patikimesnes dviračio apsaugos priemones, arba vienu metu naudoti keletą apsaugos priemonių. O taip pat primenama, kad dviračius galima pažymėti artimiausioje policijos įstaigoje.


Šiame straipsnyje: dviratisvagystėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dziusas

Dziusas  portretas
O tai kuris cia vyras o kuris dviratis blyn...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių