Šalčininkų policija aptiko ir naminės degtinės, ir aparatą jai gaminti

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko ir aparatą naminei degtinei gaminti, ir apie 80 l naminės degtinės.

Spalio 3-iąją Šalčininkų rajono policijos pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus dėl nelegalios prekybos alkoholiniais gėrimais, atliko policines priemones komisariato prižiūrimoje teritorijoje. Apie 14 val. Šalčininkuose, Bažnyčios gatvėje, 59 metų amžiaus moteris pardavė vietos gyventojui 0,5 l butelį su skysčiu, turinčiu naminės degtinės kvapą. Pardavimo faktą užfiksavę pareigūnai atliko neatidėliotiną kratą ‒ namuose aptiko dar apie 80 l naminės degtinės.

Šalčininkų rajone, Turgelių kaime, Ilgojoje gatvėje, pareigūnai užsuko ir pas vieną gerai jiems žinomą 45 m. moterį ‒ jos namuose pareigūnai aptiko aparatą naminei degtinei gaminti bei apie 30 l raugo.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Moterims gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tai jau 15 ikiteisminis tyrimas dėl nelegalios prekybos alkoholiniais gėrimais, kurį Šalčininkų policijos pareigūnai pradėjo šiais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
cia tas seselinis milijardas. p.s. o kur masiulis, senaties termina stumia?

Na, ir kaip naminukė?

Na, ir kaip naminukė? portretas
Mocna, až sa sriodki bieže? Sutarė, kokią savaitės dieną policijai nemokamai. Tik lojalumo kortelę reikia turėti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių