Šalčininkų rajone pas „girininką“ rasta naminukės

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajone policija sunaikino dar vieną naminukės „fabrikėlį“ – kratos metu rastas ir paimtas aparatas naminei degtinei gaminti, apie 190 l jau pagamintos naminukės, apie 900 l brogos.

Kaip praneša policija, reaguojant į gyventojų pranešimus ir siekiant mažinti alkoholio prieinamumą ir šešėlinės ekonomikos apraiškas, po ilgalaikio tyrimo vasario 7 d. Baltosios Vokės seniūnijoje, Žagarinės kaime, pas 51-erių vyrą buvo atlikta krata.

Pas vietos gyventoją, vietinių vadinamą „girininku“, rastas ir paimtas aparatas naminei degtinei gaminti, apie 190 l naminės degtinės, apie 900 l brogos bei daiktas, panašus į šaunamąjį ginklą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Įtariamajam gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Ir šįkart Šalčininkų rajono policija sėkmingai panaudojo droną, kurį gavo iš Šalčininkų rajono savivaldybės, o sunkiai įveikiamas bekeles įveikė visureigiu „Land Cruiser“ su galingu varikliu ir specialia įranga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip, taip

taip, taip portretas
Perfrazuojant pijokų dainelę: žmonės varė ir varis, ir jiems to šamarliako nepristigs

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
ką miškiniui veikti,tik virti.___Geras,tik GERAS,smagonas tai valstybinę į griovį.___Dabar tikro "STUMBRO" šnapso rasti parduotuvėje,loterija vien kaukolinis iš neaiškios kilmės spitito,tik gražiai įpokuotas.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Šiandien buvome laidotuvėse Žemaitijoje. Mirė 60 metų giminaitis. Kaltas alkoholis. Jo kaimynė sako visame dideliame kaime tik du senukai vyrai, vienos moterys likusios. Visus pasiglemžė alkoholis- samanė. Štai nuo ko kas dieną randa mirusius vyrus. Tai nuo velnio lašų ir narkotikų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių