Merginos pasakoja apie siaubą autobuse: persekiojo iškrypėlis?

Savaitgalį sostinės viešajame transporte jauno amžiaus keleives gerokai išgąsdino nepažįstamojo elgesys – jų akivaizdoje vyras masturbavosi išsitraukęs savo lytinį organą. Atvejį aiškinasi pareigūnai.

Dvi vilnietės, viena iš jų – nepilnametė, šio akibrokšto liudininkėmis tapo sausio 28-osios rytą, apie 9.54 val., kai viešojo transporto stotelėje „Salos“ įlipo į 29-ojo maršruto miesto autobusą, važiavusį iš Grigiškių. 

„Tas vyras sėdėjo netoli mūsų. Iš pradžių viskas buvo gerai, nieko įtartino nepastebėjome. Tačiau paskui jis persėdo priešais mus ir kažkaip keistai žiūrėjo. Mums pasirodė nenormalu. O praėjus porai minučių, pamačiau, kad vyras, išsitraukęs savo lytinį organą, masturbuojasi. Labai išsigandau ir pasakiau draugei, kad persėstume į kitą vietą“, – atviravo su portalo kauno.diena.lt žurnalistais kalbėjusi 18-metė Laurita (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi – aut. past.).

Su drauge į kitą vietą, maždaug ties autobuso viduriu, atsisėdusi mergina sakė mačiusi, kad savo lytinę aistrą jų akivaizdoje tenkinęs vyras, kuriam galėtų būti apie 40 metų, persėdo ten, kur anksčiau sėdėjo jos. O netrukus vėl priėjo artyn ir atsisėdo taip, kad abi keleives matytų. 

Mes labai išsigandome. Žmonių autobuse buvo mažai. Nežinojome, ką daryti. Norėjome prieiti prie vairuotojo, bet bijojome, kad tas vyras mums ko nors nepadarytų.

„Mes labai išsigandome. Žmonių autobuse buvo mažai. Nežinojome, ką daryti. Norėjome prieiti prie vairuotojo, bet bijojome, kad tas vyras mums ko nors nepadarytų. Kai privažiavome stotelę, kurioje turėjome išlipti, jis taip pat atsistojo ir ėjo už mūsų. O mums išlipant, nežinau kodėl, norėjo mus nufotografuoti“, – pasakojo pašnekovė.

Pasak Lauritos, vyras savo telefoną laikė slaptai, kad jos su drauge nematytų, jog yra fotografuojamos. Tačiau toks jo elgesys neliko nepastebėtas – merginos spėjo nusisukti.

Paklausta, ar kada nors anksčiau buvo mačiusi šį vyrą, mergina teigė, kad nepažįstamąjį yra pastebėjusi Grigiškėse, tačiau tik iš tolo. Todėl joms su drauge nutikusios situacijos aprašu ir vyro nuotraukomis, kurias pavyko padaryti įvykio vietoje, ji nusprendė anonimiškai pasidalyti bendruomenės grupėje socialiniame tinkle.

Čia paskelbtą įrašą pamatę kai kurie žmonės asmenį atpažino ir teigė žinantys, kur jis gyvena. Kaip paaiškėjo iš komentarų, keistas šio vyro elgesys pasireiškė ne tik miesto autobuse. „Mano vyras matė ryte. Sakė, kad kalbėjosi su savimi – net šuo loti pradėjo“, – rašė moteris. „Šiandien naktį trynėsi prie durų – bandė užeiti. Beldėsi apie pusvalandį iki tol, kol buvo pasakyta, kad dingtų. Tai tikrai buvo jis. Užsirakinkite duris, nes šiąnakt būtų ir pas mus užėjęs, ir neaišku, ką daręs“, – rašoma kitame komentare.

Laurita neslėpė – pareigūnams apie įvykį viešajame transporte pati pranešti pabijojo, tačiau informaciją policijai pateikė jai artimas žmogus. Mergina pridūrė, kad toje vietoje, galinėje autobuso dalyje, prie lango, kur nepažįstamas vyras tenkino savo lytinę aistrą, yra kameros, todėl peržiūrėjus jų įrašus, tikėtina, pavyktų pamatyti jo atliktus veiksmus.

Vilniaus apskrities pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Ikiteisminis tyrimas dar nepradėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virgis

Virgis portretas
Vilnius yra Vilnius.... Kitą kartą teks ir pačiu....t.

Vladas

Vladas portretas
Nu bl,mergos by..o išsigando.Čia kažkokia naujiena.

Tratata

Tratata portretas
Telefonus turi,reikejo susukti policijai,kad girdetu iskrypelis,nueiti prie vairuotojo ir garsiai pasakyti,kad uzdarytu duris ir lauktu policijos,o dabar virkauja kampais,galejo jau zinoti kaip elgtis tokiais atvejais.
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių