Sostinėje sprogo ir sudegė taksi automobilis: atskleidė nukentėjusio vairuotojo būklę

Per automobilio sprogimą ir gaisrą ketvirtadienį Vilniuje nukentėjęs vyras iš ligoninės išleistas į namus gydytis ambulatoriškai, pranešė policija.

Kaip skelbta, apie 12.20 val., Ozo gatvėje, degalinės „Viada“ teritorijoje, automobilyje su taksi numeriais „Toyota Prius“ įvyko gaisras ir sprogimas. Per įvykį automobilis sudegė visiškai.

Per įvykį nukentėjo automobilio 34 metų vairuotojas. Suteikus medicinos pagalbą, jis gydomas ambulatoriškai.

Per gaisrą taip pat buvo apgadinti šalia stovėję keturi automobiliai: „BMW 320D“, „Volvo S40“, „Mitsubishi Pajero“ ir „BMW 520D xDrive“.

LNK reportažas:

 

 

Policija surinko medžiagą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

Ugniagesių teigimu, sprogusioje mašinoje buvo įrengta dujinė įranga. Mašina užsidegė išvažiuojant iš degalinės.

Kaip skelbia Valstybinė priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba, vairuotoją nuo žūties ugnyje išgelbėjo netoli nuo įvykio vietos ne tarnyboje buvęs Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 7-osios komandos ugniagesys gelbėtojas Gytis Sosnovskis. Jis su keliais šalia buvusiais vyrais iš degančio automobilio ištraukė vairuotoją.

„Išgirdęs sprogimą, pribėgau prie automobilio ir pažiūrėjau, ar jame yra žmonių, – sakė G. Sosnovskis. – Jame buvo tik vairuotojas. Bandžiau atidaryti automobilio dureles, tačiau jos neatsidarė. Tada su keliais vyrais padėjome vairuotojui išlipti per priekinį langą“.

Kaip pasakojo gelbėtojas, žmogus buvo gavęs ugnies pliūpsnį, apdegęs, tačiau kalbėjo ir vaikščiojo.

„Tuomet puolėme gesinti liepsnojantį automobilį, išnaudojome daugybę gesintuvų, kuriuos iš degalinės nešė jos darbuotojai. Tačiau kai įvyko dar vienas sprogimas, mes atsitraukėme. Netrukus atvyko ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios pagalbos medikai. Pasakiau jiems, kad nukentėjo žmogus,“ – pranešime sakė G. Sosnovskis.

„Kadangi šalia buvo profesionalus ugniagesys, visa nukentėjusiojo gelbėjimo operacija užtruko tik kelias minutes. Vyrą, patyrusį nudegimų, greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Atvykus ugniagesiams, automobilis degė kaip fakelas. Gaisras buvo užgesintas 13.34 val.“, – pranešė Valstybinė priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dduju yraanga

dduju yraanga portretas
vaziuoju taupiai bet mano taupumas paskuj mane vaziuojantiems akis grauzia... tiesiog oro ner...

Pilietis

Pilietis portretas
Šiaip tai jau ir taip taupus auto turetu but, nes hibridas, bet matyt tik vardas iš jo belikes nes tikriausiai baterija numirus tai ir detos dujos. Apskritai tokiem auto uzdraust dujine iranga. Cia tik lietuviai gali sugalvot : benzinas-elektra-dujos

Ne pirmus

Ne pirmus portretas
metus vazineju savu auto. Ne karto jis nera ijunges recirkuliacijos paskui dyzelini auto,paskui benzininius retai,o stai paskui dujinius - visada!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių