Suktinę automobilyje norėję rūkyti jaunuoliai neliko nepastebėti: jų namuose atlikta krata

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto policijos pareigūnai trečiadienį apie 14 val. Naujininkų mikrorajone pastebėjo du jaunuolius, kurie leisdami savo laisvą laiką automobilyje nusprendė pavartoti narkotinių medžiagų, rašoma Vilniaus policijos pranešime.

Susisukę suktinę su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga (žole) jau ketino ją rūkyti, tačiau tai nepraslydo pro pareigūnų akis. Šie sulaikė jaunuolius ir atliko kratas įtariamųjų gyvenamosiose patalpose.

Vienas iš įtariamųjų bandydamas suklaidinti pareigūnus nurodydavo gyvenamąsias vietas, kuriose jis negyvena, tačiau tai nesutrukdė pareigūnams nustatyti tikrąją įtariamojo gyvenamąją vietą.

Atliktų kratų metu rastas nemažas augalinės kilmės, galimai narkotinės medžiagos kiekis, kaip įtariama skirtas platinimui, priemonės joms sverti, fasuoti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis asmenims gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų, nustačius, kad minėtos narkotinės medžiagos yra skirtos tolimesniam platinimui, asmenims gali grėsti nuo dviejų iki septynerių metų laisvės atėmimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas čia per

kas čia per portretas
niekada nesupratau šito draudimo esmės, ta žolė kokį milijoną kartų mažiau pavojinga už alkoholį, cigaretę ar net kavą, kam ją draust?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių