Sulaikyta nusikaltėlių grupuotė: Fabijoniškėse ir Šeškinėje žmones apiplėšdavo smaugdami

  • Teksto dydis:

Sulaikyti asmenys, įtariami plėšimais sostinės mikrorajonuose – Šeškinėje ir Fabijoniškėse. Trys įtariamieji uždaryti į areštinę. Artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomųjų priemonių jiems skyrimo.

Kaip skelbia Vilniaus apskrities pareigūnai, paskutinę spalio savaitę ir lapkričio mėnesio pradžioje sostinės Šeškinės ir Fabijoniškių mikrorajonuose padaugėjo pranešimų dėl plėšimų, kurių pagrindinis požymis – fizinės jėgos panaudojimas, pasireiškiantis smaugimu iš už nugaros ir daiktų iš nukentėjusiųjų atėmimu.

Pareigūnų duomenimis, buvo įvykdyti septyni identiško pobūdžio plėšimai.

Todėl nedelsiant sudaryta grupė pareigūnų, kurie atliko daug neviešo pobūdžio veiksmų, išanalizavo įvykių vietose gautus vaizdo įrašus ir identifikavo šiuos sunkius nusikaltimus padariusius asmenis. Du iš jų gimę 1994 metais, vienas – 1997-aisiais.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybės tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnais, operatyviai nustatę asmenų grupuotę, vykdančią tokio pobūdžio nusikalstamas veikas, lapkričio 10-osios vakarą ją sulaikė. Visi trys policijai žinomi sulaikytieji uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> patvoriniai...

> patvoriniai... portretas
Kokios tautybės šie liberalūs labai gerbtini jaunuoliai, kurie visai teisėtai ir pagrįstai plėšė senus tarybinius savo bočius, kad galėtų progresyviai pasikanapinti šimašiaus krūmeliuose?

Patvoriniai valstieciai

Patvoriniai valstieciai portretas
Kodel neraso, kad jie visi yra valstieciai i vilniu atsikele is kaimu?

Siga

Siga portretas
Šaunuoliai policininkai,didelis jums ačiū,brangieji,o situs jaunus brudus į kalėjimą
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių