Sunku patikėti: girta kūdikį pagimdžiusi moteris – policijos pareigūnė

Vilniuje praėjusį savaitgalį neblaivi kūdikį pagimdžiusi moteris – policijos pareigūnė, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šią informaciją BNS patvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Pareigūnės tikslių pareigų neatskleidžia

„Ji yra mūsų darbuotoja. Pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – BNS sakė policijos atstovė.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl sunkus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

Pareigūnė buvo išėjusi gimdymo atostogų. Tikslių jos eitų pareigų policija neatskleidžia.

„Nenorime komentuoti, nes tikrai jautri tema. Ji kol kas, mūsų žiniomis, yra ligoninėje su naujagimiu“, – sakė policijos atstovė.

Policijos departamentas šį pirmadienį pranešė, kad namuose gimdžiusiai 1981 metais gimusiai moteriai nustatytas sunkus 2,65 promilės girtumas.

Ji ir naujagimis paguldyti į ligoninę.

Nenorime komentuoti, nes tikrai jautri tema. Ji kol kas, mūsų žiniomis, yra ligoninėje su naujagimiu.

Suvestinėje nebuvo nurodyta, kad moteris yra pareigūnė.

Vaiko teisių specialistai, komentuodami šį įvykį sakė, kad šeima anksčiau nebuvo žinoma vaiko teisių specialistams. Jų žiniomis, šeimoje yra daugiau vaikų.

Apie gimdymą tarnybas informavo giminaičiai.

Pateikė tik pirminę informaciją

Apie tai, kad neblaivi gimdyvė Vilniuje yra policijos pareigūnė neskelbęs Policijos departamentas teigia, jog buvo pateikta pirminė informacija apie įvykį.

„Apie įvykį buvo paskelbta pirminė gauta informacija ir ikiteisminis tyrimas dar nebuvo pradėtas“, – BNS penktadienį atsiųstame komentare teigė departamentas.

Neblaivi moteris kūdikį pagimdė praėjusį šeštadienį. Kad tai – pareigūnė, Vilniaus apskrities policijos atstovai patvirtino šį penktadienį. Skelbtoje įvykių suvestinėje ši informacija nebuvo pateikta.

„Moteris neina užimamų pareigų ir yra nėštumo ir gimdymo atostogose. Surinkus pakankamai duomenų ir pradėjus ikiteisminį tyrimą, žiniasklaidai buvo patvirtinta informacija, kad moteris yra pareigūnė“, – informavo departamentas.

Paprastai įvykius, kurie yra susiję su pareigūnais ir tarnautojais, Policijos departamentas savo suvestinėje išskiria iš kitų įvykių ir nurodo asmens užimamas pareigas.

Pranešama ir apie tuos įvykius, į kuriuos pareigūnai pateko būdami ne tarnybos metu.

Nei Policijos departamentas, nei Vilniaus apskrities policija neatskleidžia, kokias pareigas moteris ėjo prieš išeidama gimdymo atostogų.

Vilniaus apskrities policija moters atžvilgiu pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arunas

Arunas portretas
Ten tokiu dauguma ir daugeja

Košmaras

Košmaras portretas
EINA SAU, NETYČIA PRIGĖRĖ , BEVEIK IKI KOMOS !!! TOKS ĮSTATYMO TAIKYMAS , MANYTINA EILINIS SPJŪVIS TAUTAI IR ĮSTATYMUI.

sveikatos sutrikdymas

sveikatos sutrikdymas portretas
sveikatos sutrikdymas dėl neatsargumo ? o kai politiku vaikis sudauzo megina , sulauzo zandikauli , tai tik lengvas sveikatos sutrikdymas ?
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių