Šventiškas sekmadienis Vilniuje: girtas vyras sukėlė avariją, dar girtesnis vyriškis išvertė vartus

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniaus pareigūnams įkliuvo keli girti vairuotojai.

Policijos duomenimis, gegužės 7 dieną apie 10.30 val. Vilniaus rajone, Lavoriškių seniūnijoje, Lavoriškių kaime, neblaivus (1,58 prom.) 41-erių vyras vairavo automobilį „Volvo XC90“. Jam nustatytas 1,58 prom. girtumas.

Tą pačią dieną, apie 13.35 val. Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje, Molėtų plento ir Medikiškių gatvės sankryžoje, neblaivaus 60-ies vyro vairuojamas automobilis „Audi“ susidūrė su automobiliu „Audi“, vairuojamu 36-erių  vyro. Avarijos kaltininkui nustatytas 2,29 prom. girtumas.

Vėliau, apie 17.20 val. Vilniuje, Gurelių gatvėje, neblaivaus 58-erių vyro vairuojamas automobilis „Hyundai Santa fe“ įvažiavo į kiemo vartus. Jam nustatytas 2,39 prom. girtumas.

Naktį, apie 2.01 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, neblaivus 41-erių vyras vairavo automobilį „Land Rover Range Rover“. Jis įpūtė 1,92 prom.

Visais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo esant neblaiviam. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.


Šiame straipsnyje: automobilisGirtumasvairavimasAudiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
gerai nes ta daro ne bomzai ne pensininkai o grobiku saikos /elito/ socliekanos ir ju palikuonys nes siu padaru nieks nebaudzia jiems laisve kauboisko styliaus kaip ir jurbarko bandito paleisto uz /itakingo/ padaro vatbabkes eurofondo ir sis genocidas jau visur z=0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių