Tragiška baigtis: automobilio partrenkta paauglė neišgyveno

  • Teksto dydis:

Policijos departamentas informavo, kad ligoninėje mirė nepilnametė, kuri antradienį buvo partrenkta automobilio sostinės Konstitucijos prospekte.

Kaip teigia policija, rugpjūčio 22 d. apie 8 val. gautas pranešimas, kad ligoninėje mirė nepilnametė, gimusi 2006 metais, kuri rugpjūčio 20 d. apie 17 val. 40 min. buvo pristatyta iš Vilniaus, Konstitucijos pr., po eismo įvykio.

Kaip jau buvo skelbta, Vilniaus centre antradienio pavakarę Konstitucijos prospekte automobilis partrenkė dvi paaugles.

Pranešta, jog automobilis „Volkswagen“ partrenkė staiga į gatvę išbėgusias dvi 13 metų mergaites. Viena paauglė patyrė sunkius sužalojimus, kitai nustatytas rankos lūžis. Abi nepilnametės išvežtos į ligoninę. Pirminiais duomenimis, mergaitės į gatvę išbėgo neleistinoje vietoje, nes šalia nėra pėsčiųjų perėjos.

Kaip BNS sakė sostinės policijos atstovas Tomas Bražėnas, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo, jeigu dėl to žuvo žmogus.

Eismo įvykio metu automobilio vairuotojas buvo blaivus.

Tai pat jis sakė, kad kita sužalota mergaitė išleista gydytis į namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

benas

benas portretas
baisu kas darosi ot tevu abejingumas niekaip neisaiskina vaikams apie pavojus keliuose...uzuojauta...

Ir

Ir portretas
Ne pėsčiųjų perėjoje. Ar suveiks dvigubi standartai, prisiminus vaikinuką, kuris zuvo Kaune, o vairuotoja nekalta daro. Gaila mergaitės.

AS

AS portretas
Visiem truksta atidumo.Tevai mokinkite savo vaikus saugoti savo ir kitu gyvybes.Uzuojauta artimiesiem
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių