Tragiškas sekmadienis Lietuvos keliuose – per avarijas žuvo penki žmonės

Sekmadienį per avarijas Lietuvoje žuvo penki žmonės. Tai didžiausias avarijose šalyje per parą žuvusiųjų skaičius pastaruoju metu.

Lietuvoje kasmet mažėjant žuvusiųjų skaičiui avarijose, žūčių avarijose kartais nebūdavo registruojama kelias paras iš eilės ar net savaitę.

Sekmadienį Vilniuje ant Valakupių tilto per BMW susidūrimą su dar dviem automobiliais žuvo trys jaunuoliai, dar du buvo sužeisti.

Dar du žmonės žuvo per avarijas Šiauliuose ir Anykščių rajone.

Po 11 val. Šiauliuose, Trakų gatvėje, automobilis „Audi A4 Avant“, vairuojamas neblaivaus 36 metų vyro, partrenkė nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią 89 metų moterį.

Automobilis „Audi A4 Avant“ iš eismo įvykio vietos pasišalino, tačiau buvo surastas apgadintas Šiauliuose, Ežero gatvėje esančiame kieme, pranešė Policijos departamentas.

Nukentėjusioji dėl daugybinių kūno sužalojimų pristatyta į ligoninę, tą pačią dieną, apie 13 val. 30 min., mirė.

Automobilio vairuotojas uždarytas į areštinę.

Per avariją Anykščių rajone, kelyje Radiškis-Anykščiai-Rokiškis, automobiliui „Toyota Prius“ išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrus su automobiliu „Opel Astra“, sužaloti penki žmonės, tarp jų 8 metų vaikas.

„Opel Astra“ 72 metų keleivė dėl patirtų sužalojimų mirė greitosios pagalbos automobilyje, kai buvo vežama į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, šiemet Lietuvoje įvyko per 600 avarijų, per kurias nukentėjo žmonės. Avarijose jau žuvo apie 30 žmonių, daugiau nei 780 buvo sužaloti. 


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo nelaimėsžuvo žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau

Jau  portretas
nebe 5. Dar + 1.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių