Vagys Vilniuje pagrobė turto ir padarė žalos už daugiau nei 16 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrityje praėjusią parą fiksuotos penkios vagystės, kurių metu nusikaltėliai padarė žalos už 16,3 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, ketvirtadienį, apie 1 val. nakties, pastebėta, kad Vilniaus rajone esančiame Skaidiškių kaime išdaužus automobilio „Toyota Prius“ stiklą iš salono pavogtas vaizdo registratorius, du mobiliojo ryšio telefonai ir nešiojamasis kompiuteris, taip padarant 5,2 tūkst. eurų nuostolį.

Apie 2 val. Vilniaus S. Žukausko gatvėje suveikus parduotuvės signalizacijai pastebėta, kad išdaužus įėjimo durų stiklą iš kasos aparato pavogta apie 10 eurų. Bendras nuostolis siekia per 3 tūkst. eurų.

Tą pačią dieną, apie 13.30 val., Vilniaus rajono Pakonių kaime pastebėta, kad iš namo patekus pro langą pavogta 4,9 tūkst. eurų.

Kiek vėliau, apie 15.50 val., sostinės Žirmūnų gatvėje iš parduotuvės buvo pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „iPhone 15 Pro“, taip padarant 1,7 tūkst. eurų nuostolį.

Ketvirtadienio vakarą, po 21 val., Savanorių prospekte pastebėta, kad išdaužtas automobilio „Microcar M.GO“ durelių galinis stiklas ir iš salono pavogtos dvi kuprinės su sportine apranga. Nuostolis siekia apie 1,3 tūkst. eurų.

Visais penkiais atvejais pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių.


Šiame straipsnyje: vagysapvogėvagys Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių