Pereiti į pagrindinį turinį

Oro uoste siautėjo girtas kazachas: sulaikytas pasieniečiams dar ketino sušokti striptizą

2023-09-01 09:52
DMN inf.

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė agresyvų alkoholio padauginusį Kazachstano pilietį, turintį laikiną leidimą gyventi Lietuvoje. Jam neleista išskristi į Stambulą.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos duomenimis (VSAT), ketvirtadienio vakarą Vilniaus oro uoste pasienio pareigūnai dėl agresyvaus ir chuliganiško elgesio sulaikė neblaivų vyrą, kuris turėjo skristi į Stambulą Turkijoje.

Praėjęs pasienio patikrą, užsienietis neatsispyrė restoranų ir „duty free“ parduotuvių pagundoms. Laukdamas įlaipinimo į lėktuvą, svaigalų padauginęs kazachas pradėjo agresyviai elgtis, kabinėtis prie kitų keleivių. Atiminėjo iš jų daiktus, plūdo bjauriausiais žodžiais. Užsienietis akivaizdžiai buvo girtas.

Pasieniečiai neadekvačiai besielgiantį vyrą sulaikė. Chuliganas buvo pristatytas į VSAT tarnybines patalpas. Tačiau tai jo nesustabdė – ten jis daužė duris, konekveikėsi, netgi ketino pasieniečiams pademonstruoti striptizą. Paaiškėjo, jog šis nuo alkoholio smarkiai apsvaigęs vyras – 35-erių Kazachstano pilietis turi leidimą laikinai gyventi Lietuvoje.

Į Stambulą susiruošusiam tokios būklės kazachui išskristi neleista. Vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų