Vilniaus pareigūnai ieško dingusio vyro (gal matėte?)

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios 44 metų Mindaugo Medeckio. Rugsėjo 6 dieną vyras išėjo iš savo namų Gurių Sodų 10-oji gatvėje, Vilniuje, ir iki šiol negrįžo. Jo buvimo vieta nėra žinoma.

Vyro požymiai: apie 180 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių trumpai kirptų plaukų, su kelių dienų barzda.

Ypatingi požymiai: po patirtos traumos vyras neturi rankos dešiniojo nykščio galiuko; ant dešinės rankos bevardžio piršto nešioja pilką žiedą su trim „spygliais“.

Išėjo vilkėdamas raudonais marškinėliais trumpomis rankovėmis su užrašais priekyje ir nugaroje, trumpa striuke, mūvėdamas džinsines kelnes. Su savimi turėjo tamsią kuprinę su pinigais, dokumentais, banko mokėjimo kortele.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šio vyro buvimo vietą, susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus laikinai atliekančia vyriausiosios tyrėjos funkcijas Irena Savanevičiene, tel. (8 5) 271 6427, mob. 8 679 96207, el. p. irena.savaneviciene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cipmunkas (sukcius barabanas)

Cipmunkas (sukcius barabanas) portretas
Nea, sito nemaciau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių