Vilniaus sukčiai iš moters išviliojo virš 59 tūkst. eurų: skatino investuoti į kriptovaliutas

  • Teksto dydis:

Sukčiai iš žmonių pinigus išviliojo dešimtimis tūkstančių, skelbia policija.

Vilniuje siūlydami investuoti į kriptovaliutos platformas sukčiai iš moters pasisavino 59 tūkst. eurų, šeštadienį pranešė Vilniaus apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Penktadienį pareigūnai gavo 1960 metais gimusios moters pareiškimą, kad nuo 2021 metų rugpjūčio nepažįstami asmenys, jai investuojant į įvairias kriptovaliutos platformas, išviliojo 59 tūkst. 13 eurų.

Policijos departamentas šeštadienį pranešė, kad penktadienį Kaune 1959 metais gimusiam vyrui būnant namuose telefonu paskambino ir policijos tyrėju prisistatė asmuo, kuris apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus. Sukčius iš banko sąskaitos pasisavino 36 tūkst. 390 eurų.

Klaipėdoje į pareigūnus penktadienį kreipėsi 1951 metais gimusi moteris, kuri pareiškė, kad lapkričio 29 dieną jai būnant namuose, telefonu paskambino ir banko darbuotoju prisistatė asmuo, kuris apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus. Jis iš sąskaitos pasisavino 20 tūkst. 300 eurų.

Dar vienas 1956 metais gimęs vilnietis nuo sukčių nukentėjo šią savaitę – pareigūnams jis nurodė, kad ketvirtadienį nuo 17 val. 15 min. iki 18 val. jam telefonu paskambino ir policijos pareigūnu bei banko darbuotoju prisistatė asmenys, kurie apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis.

Iš vyro banko sąskaitos sukčiai pasisavino 3 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tarp kitko

Tarp kitko portretas
''Lietuvos ryte'' vel reklamoje pasirode sukciai su savo nesamonemis,mokantis anglu kalba.Tautieciai, neuzkibkit ant tu aferistu pliurpalu.

?

? portretas
O is kur pas zmones tiek bapkiu?

Negaila moters

Negaila moters portretas
Gal sukčiai prasmingiau panaudos pinigėlius..:-))) P.S. nesuprantu iš kur dar atsiranda tokių bukų žmonių..?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių